Transportforsikring - til alle dine transportformål 

Skal du have transporteret dine varer, dit værktøj eller flyttegods fra A til B? Med en Transport Vareforsikring er du sikret erstatning, hvis dine ting bliver skadet eller forsvinder undervejs.


Én forsikring med fire forskellige transportformål, gør det nemt for dig. 

Vælg dit transportformål

Transportforsikringen kaldes også Transport Vareforsikring, og dækker alle skader, der kunne opstå i forbindelse med transporten.
Den er delt op i 4 transportformål. Så kan du nemt vælge den dækning, der passer bedst til dig. 

Du kan læse om de forskellige dækninger ved at klikke på fx 'Udstilling' eller 'Hele verden'

Transport af varer 

 

Til dig, der får transporteret varer eller selv transporterer dine varer i forbindelse med køb og salg.
 

Værktøj og teknisk udstyr

 

Til dig, der arbejder inden for et håndværksfag og kører rundt med dit værktøj eller tekniske udstyr i bilen. 

Kollektioner

 

Til dig, eller dine ansatte, der kører rundt i landet med kollektioner til potentielle købere. 

Min virksomhed

nemt overblik på Min virksomhed

Vil du se detaljer på dine forsikringer eller selv foretage ændringer? Du kan klare det meste online ved at logge ind på Min virksomhed.

Her kan du bl.a. få overblik over aktive og ophørte forsikringer, anmelde en skade eller se beløbet på din eventuelle bonus. Det er også på Min virksomhed, at vi sender beskeder til dig.

Log ind

Særlige fordele i transportforsikringen 

En enkelt transport – eller hele året

Du kan frit tilpasse din forsikring, så den gælder hele året eller blot for en enkelt transport.

Hurtig levering af nyt værktøj

Hvis der sker en skade på dit værktøj, sikrer vi, at du hurtigt kan få leveret nyt værktøj, så du kan forsætte dit arbejde.

Altid tilpasset dit behov

Vi gør det enkelt med én forsikring, som dækker alle dine transportbehov, og vi har mange års erfaring med rådgivning om transportforsikringer.

Hvorfor skal jeg have en transportforsikring?

Vi dækker varernes fulde værdi

Med en Transport Vareforsikring er dine varer, dit værktøj, dit tekniske udstyr og flyttegods sikret i det tidsrum, hvor det er ekstra udsat, fordi det er væk fra din virksomhed. Sker der en skade, har du dækning for den fulde værdi af genstandene.

Med transportforsikringen slipper du altså for at spekulere over, om varerne kommer frem, om de er blevet beskadiget eller er blevet stjålet undervejs. 

High end electronics 
Kører du med dyr elektronik som en del af dine varer eller kollektioner, kan du vælge at din forsikring skal omfatte ’’High end electronics’’. Med det mener vi elektronik, der er dyrere end sædvanligt på markedet på grund af mærke og høj kvalitet. Det kan fx være: Apple, Samsung, Dell, Lenovo og B&O

 

Håndværker med maskine

Forsikringer til håndværkere - få et bedre overblik

Vil du gerne vide mere om, hvordan du er bedst sikret? Vi har samlet de forsikringer, som typisk er relevante for virksomheder i bygge- og anlægsbranchen.

Samler du dine forsikringer hos os og bliver Tryg Business-kunde, kan du samtidig spare op til 15 %.

Læs mere

Transportørens ansvar er begrænset

Vidste du, at transportøren har et meget begrænset ansvar for de skader, der kan ske under transporten? Hvis transportøren kan gøres erstatningsansvarlig, får du ofte kun erstattet en lille del af værdien af din vare.

Derfor kan det være en god ide at have en transportforsikring, så du undgår at stå med det fulde ansvar.

Hvem har brug for en transportforsikring?

Transport Vareforsikringen er relevant både for mindre og større virksomheder – uanset branche. Både for dig, der skal have transporteret varer i forbindelse med køb og salg, og for dig eller dine ansatte, der kører med kollektioner eller med værktøj og teknisk udstyr i bilen. 

Husk forsikringen, når du flytter - også privat 

Skal du have foretaget en flytning i virksomheden, have forsikret en flytning i forbindelse med udstationering af dine ansatte, eller skal du som privatperson have flyttet dine personlige ejendele til en anden adresse, er forsikringen også væsentlig for dig. 

Vi afdækker dit behov

Får du både transporteret varer, og har du også ansatte, som kører rundt i biler med værktøj eller teknisk udstyr, laver vi en forsikring, der passer til dit behov. Har du brug for alle fire transportformål, så kan vi forsikre det hele på én forsikring. 

Bestil et tilbud her - så tilpasser vi transportforsikringen til netop dine behov.  

Mest stillede spørgsmål

Hvad dækker transportforsikringen?

Forsikringen er til dig, der skal have transporteret dine varer, dit værktøj eller dit flyttegods. Den dækker, hvis dine ting bliver skadet eller forsvinder undervejs. Du kan selv vælge, om din forsikring skal gælde hele året eller kun for en enkelt transport. Du kan samtidig vælge mellem fire transportformål. På den måde er forsikringen tilpasset din virksomheds behov.

Kan jeg få en forsikring, der specifikt er målrettet til de varer, min virksomhed får transporteret?

Ja. Transportforsikringen er delt op i fire transportformål, som du kan vælge i mellem. Du kan vælge at forsikre dine varer, dit værktøj og tekniske udstyr eller dine kollektioner under en transport. Derudover kan du sikre dine ting under en flytning, der foretages af et flyttefirma, hvis din virksomhed skifter adresse eller medarbejderne bliver udstationeret. Her er du også som privatperson dækket, hvis du skal flytte og vil sikre dine ejendele.

Hvorfor skal jeg have en transportforsikring?

Når dine varer, dit værktøj, dit tekniske udstyr og dit flyttegods transporteres og er væk fra din virksomhed, er det ekstra udsat. Forsikringen dækker den fulde værdi af genstandene, hvis der sker en skade. Du kan derfor have ro i maven under transporten og slippe for at bekymre dig om varerne, hvis de bliver beskadiget, stjålet, eller hvis de ikke når frem.

Hvor kan jeg se, hvilke forsikringer der ellers vil passe til min virksomhed?

Du kan nemt få overblik og finde relevante forsikringer ved at klikke dig videre ind til Erhvervsguiden. Her kan du blive klogere på de forsikringer, vi anbefaler til en virksomhed som din. Du kan enten taste dit cvr-nummer ind og få målrettede anbefalinger - eller overordnet se, hvilke forsikringer virksomheder i din branche typisk har.

Tryg Cargo

Vil du gerne kunne tilbyde dine kunder en Transport Vareforsikring?

- Så er Tryg Cargo det rigtige valg

Tryg Cargo er vores online-løsning til formidling af Transport Vareforsikring til dine kunder. Med Tryg Cargo kan du nemt udstede et forsikringscertifikat for den specifikke transport til dine kunder - og du betaler kun for de forsikringer, du sælger. Når du har registreret dig som forsikringsformidler, er du klar til at sælge Transport Vareforsikringen. 
 
Ring til os på 72 17 03 76 | Mandag til torsdag 8-17 | Fredag 8-16