Specialforsikring – til din virksomheds særlige udstyr

Har du specialudstyr, som du bruger i dit arbejde og også tager med ud af huset? Det kan fx være kameraer, udstyr til lys og lyd, droner eller musikinstrumenter. Så kan du sikre det med en specialforsikring.

Sådan dækker specialforsikringen

Med denne forsikring sikrer du dit specialudstyr - både når du er hjemme, og når du er på opgave uden for virksomheden. Det kan eksempelvis være, når du skal tage professionelle billeder, hvis du har en optræden, der inkluderer musikinstrumenter eller hvis du har et mobilt diskotek. Med en specialforsikring er du dækket, hvis dit udstyr bliver udsat for pludselig skade. Det kunne fx være, hvis du taber det, eller der opstår brand, vandskade eller tyveri.

Forsikringen dækker disse genstande:

  • Fotoudstyr. Fx kameraer, objektiver, blitz, lyd og lys
  • Lys- og lydudstyr
  • Bærbart it-udstyr
  • Måleudstyr
  • Musikinstrumenter - både moderne og klassiske
  • Padelbaner
  • Droner under 25 kg.
  • Uindregistrerede kørende mad- og drikkeboder. Selve maden er dog ikke dækket. Her skal du forsikre dine madvarer med en erhvervsforsikring
Min virksomhed

nemt overblik på Min virksomhed

Vil du se detaljer på dine forsikringer eller selv foretage ændringer? Du kan klare det meste online ved at logge ind på Min virksomhed.

Her kan du bl.a. få overblik over aktive og ophørte forsikringer, anmelde en skade eller se beløbet på din eventuelle bonus. Det er også på Min virksomhed, at vi sender beskeder til dig.

Log ind

Særlige fordele i specialforsikringen

Dækker pludselige skader

Forsikringen dækker dit udstyr, når der opstår en pludselig skade. Fx hvis du kommer til at tabe det, hvis det bliver stjålet eller hvis det går i stykker på grund af vand eller brand. På den måde sikrer du dig mod uforudsete hændelser, når du arbejder med dit udstyr.

En del af Tryg Business

Specialforsikringen er med i vores fordelsprogram Tryg Business, hvor du kan samle dine forsikringer og spare op til 15 %. Derudover får du adgang til en række særlige services.

Mulighed for månedlig betaling

Du kan dele din regning op i månedlige betalinger. På den måde undgår du én stor årlig regning og får et bedre overblik. Du betaler nemt gennem Betalingsservice.

Skal dit udstyr bruges til et særligt arrangement?

Har du kun brug for at forsikre dit specialudstyr i en tidsbegrænset periode? Det kan fx være i forbindelse med et bestemt arrangement som en festival, en byfest eller et kræmmermarked. Så kan du vælge en specialforsikring med korttidsdækning.

Vil du høre mere om denne mulighed, kan du kontakte os for en uforpligtende snak. Vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig med at afklare dit forsikringsbehov.

Billede af kvinde med computer, som læser om Tryg Business

Få rabat med Tryg Business

Forsikringen her er en del af vores fordelsprogram Tryg Business. Det betyder, at hvis du samler dine erhvervsforsikringer hos os, kan du få op til 15 % i rabat og adgang til særlige services.

Læs mere
Kvinde arbejder i butik

Hvilke forsikringer passer til din virksomhed?

Tag vores guide og få et overblik over, hvilke forsikringer din virksomhed har brug for.

Gå til guiden