Opsig en erhvervsforsikring

De fleste forsikringer kan opsiges med mindst en måneds varsel til udløbet af et forsikringsår, med mindre at der er aftalt en længere forsikringsperiode med os. Flytter du dine forsikringer til et andet forsikringsselskab, klarer de opsigelsen for dig.

Opsigelse

Bygningsbrandforsikringen har særlige regler

Du kan kun opsige en bygningsbrandforsikring, hvis der ikke er lån i ejendommen, eller hvis brandforsikringen bliver overtaget af et andet forsikringsselskab.

Bilforsikringen har også særlige regler 

Bilens ansvarsforsikring er lovpligtig, og en opsigelse kan derfor kun ske, hvis forsikringen samtidig bliver overført til et nyt forsikringsselskab. Dit nye forsikringsselskab, sender automatisk besked til Motorregistret om, at din bil er forsikret i et nyt selskab. En opsigelse kan også ske samtidig med, at kunden skifter bil og hvor den gamle bil afmeldes/sælges.

Hvis du ikke er tilfreds med behandlingen af en skade 

Hvis du ikke er tilfreds med behandlingen af en skade, kan du, indtil 14 dage efter sagens afslutning, opsige forsikringen med 14 dages varsel. Disse opsigelsesregler gælder dog ikke bygningsbrandforsikringen og ansvarsforsikringen for bil.

Tal med os om det praktiske 

Du kan altid kontakte os for at få hjælp med alt det praktiske i forbindelse med opsigelse.

Denne beskrivelse indeholder ikke alle oplysninger om opsigelsesret. Såfremt du måtte ønske at opsige dine forsikringer, er det reglerne i de fuldstændige forsikringsbetingelser der gælder. Forsikringsbetingelserne kan bestilles hos os.

Opsig din forsikring 

På Min virksomhed kan du opsige din forsikring.

  1. Vælg den forsikring, du vil opsige.
  2. Klik på 'opsig forsikring'.
  3. Udfyld formular.