Ulykkesforsikring til erhverv, medarbejder står på stige i lager

Kollektiv ulykkesforsikring – sikrer dine medarbejdere ved en ulykke

Med en kollektiv ulykkesforsikring er du sikker på, at dine medarbejdere altid kan få den rigtige hjælp, hvis der sker en ulykke.

Sådan dækker ulykkesforsikringen

Forsikringen dækker, hvis en medarbejder bliver skadet ved en ulykke. Du vælger tidsrummet for dine medarbejdere – det kan være heltid, fritid, arbejdstid med eller uden transporttid mv. Forsikringen bliver sammensat, så den passer til din virksomheds behov.

Vi dækker eksempelvis:

  • Varigt mén på 5 % eller derover. Også ved farlig sport og motorcykelkørsel.
  • Behandling hos fx kiropraktor, fysioterapeut eller akupunktør.
  • Tand- og tyggeskader. Dækker, hvis udgifterne ikke betales på anden vis som fx over den offentlige sygesikring.
  • Dødsfald. Forsikringen dækker, hvis ulykken fører til død.
Min virksomhed

nemt overblik på Min virksomhed

Vil du se detaljer på dine forsikringer eller selv foretage ændringer? Du kan klare det meste online ved at logge ind på Min virksomhed.

Her kan du bl.a. få overblik over aktive og ophørte forsikringer, anmelde en skade eller se beløbet på din eventuelle bonus. Det er også på Min virksomhed, at vi sender beskeder til dig.

Log ind

Særlige fordele i ulykkesforsikringen

Du bestemmer
Du har frie hænder til at sikre dine medarbejdere, som du ønsker.
Et godt forsikringssupplement
Forsikringen er et supplement til fx arbejdsskadeforsikring eller privat ulykkesforsikring, og der sker ingen modregning.
Helt uden beskatning
Du kan få en stærk forsikring, uden beskatning, til at fastholde dine medarbejdere.

Gør din ulykkesforsikring endnu bedre

Der er flere forskellige muligheder for at sammensætte dækningen, så forsikringen opfylder jeres behov. Du kan bl.a. vælge:

  • Strakserstatning. Dækker fx ved knoglebrud, helt eller delvist overrevet korsbånd og menisklæsion i knæet, der er forårsaget af et ulykkestilfælde.
  • Tab af syn eller hørelse. Giver ret til forhøjet erstatning for varigt mén ved tab af syn eller hørelse ved et ulykkestilfælde.
  • Amputation. Dækker dækker ved fuldstændig eller delvis amputation af en legemsdel, som følge af et dækningsberettiget ulykkestilfælde.
  • Krisehjælp. Dækker psykologisk krisehjælp, hvis en medarbejder har været involveret i eller overværet en hændelse, der har medført en akut psykisk krise. Det kan være en alvorlig ulykke, et dødsfald i nærmeste familie eller brand, vold eller overfald.  
Skift til månedsbetaling

Hjælp likviditeten – skift til månedsbetaling 

Du kan skifte til månedsbetaling på mange af vores forsikringer, hvis du i dag betaler helårligt.

Det kan give dig penge tilbage på kontoen her og nu, hvor du har brug for dem. Samtidig får du en betalingsordning, der kan give luft i økonomien ved at dele dine udgifter op i mindre bidder.

Ring og hør mere på 44 20 64 28

Anmeld nemt din skade

Kommer du ud for en ulykke, kan du nemt anmelde din skade her på hjemmesiden. Det kan du gøre døgnet rundt, så det altid passer ind i dit program. Udfyld skadeanmeldelsen - så behandler vi den hurtigst muligt. 

Se hvordan du anmelder skaden.

Skovsø med redningskrans

Hvilke forsikringer passer til din virksomhed?

Tag vores guide og få et overblik over, hvilke forsikringer din virksomhed har brug for.
Gå til guiden