Hængerforsikring

Hængerforsikring – hvis du får skade på din anhænger

Forsikringen omfatter både ansvars- og kaskoforsikring. Du er samtidig sikret, når du kører i udlandet, hvor din anhænger ikke er omfattet af forvognens ansvarsforsikring. 

Sådan dækker hængerforsikringen

Ansvarsforsikring
Kommer du eller en medarbejder ud for et uheld forårsaget af hængeren, dækker vi det erstatningskrav, det kan medføre. Generelt dækker hængerforsikringen ved uheld, der sker i trafikken, hvis du kommer til at skade andre personer, deres ting eller køretøjer. 

Anhængeren ikke dækket af forvognens ansvarsforsikring, hvis du kører i udlandet. Kører du uden for Danmark, er det derfor vigtigt at have en selvstændig ansvarsforsikring til din anhænger. Hvis du udelukkende kører i Danmark, er anhængeren derimod omfattet af forvognens ansvarsforsikring.

Kaskoforsikring
Kaskoforsikringen dækker eventuelle skader på hængeren. Skulle hængeren blive påkørt eller på anden vis blive skadet i et trafikuheld, så er du dækket med kaskoforsikringen. Bliver anhængeren stjålet, fx hvis den står på en byggeplads natten over, fordi du har afleveret en arbejdsmaskine, så er anhængeren dækket. Kaskoforsikringen omfatter eventuelle tilfælde, hvor brand skulle gøre skade på din hænger. 

Min virksomhed

nemt overblik på Min virksomhed

Vil du se detaljer på dine forsikringer eller selv foretage ændringer? Du kan klare det meste online ved at logge ind på Min virksomhed.

Her kan du bl.a. få overblik over aktive og ophørte forsikringer, anmelde en skade eller se beløbet på din eventuelle bonus. Det er også på Min virksomhed, at vi sender beskeder til dig.

Log ind

Særlige fordele i hængerforsikring

Én police med to forsikringer

Du får både den lovpligtige ansvarsforsikring og en kaskoforsikring til din hænger.

Et godt supplement til lastbilforsikring

Hvis du kører med anhænger i udlandet, er den ikke dækket af din lastbilforsikring. Med hængerforsikringen er der ikke noget at være bekymret for.

Mulighed for månedlig betaling

Du kan dele din regning op i månedlige betalinger. På den måde undgår du én stor årlig regning og får et bedre overblik. Du betaler nemt gennem Betalingsservice.

Gør din forsikring endnu bedre

Har du flere behov og er fx tidstab kritisk? Så kan du udvide din hængerforsikring med forskellige tilvalgsdækninger. Bl.a.:

  • Bortkomst. Dækker fx hvis anhængeren er forsvundet uden at der er tale om tyveri.
  • Driftstab. Dækker fx taksering og reparationstid tid i forbindelse med en dækket kaskoskade, hvis anhængeren står stille i mere end 2 dage.
Skift til månedsbetaling

Hjælp likviditeten – skift til månedsbetaling 

Du kan skifte til månedsbetaling på mange af vores forsikringer, hvis du i dag betaler helårligt.

Det kan give dig penge tilbage på kontoen her og nu, hvor du har brug for dem. Samtidig får du en betalingsordning, der kan give luft i økonomien ved at dele dine udgifter op i mindre bidder.

Ring og hør mere på 44 20 64 28

Vi er med dig hele vejen

Vi står klar til at hjælpe og rådgive dig, hvis der opstår en erstatningssag mellem dig en anden person eller virksomhed. I samarbejde med jer vurderer og afslutter vi sagen bedst muligt for alle parter.

Se, hvordan du anmelder skaden.

Mest stillede spørgsmål

Hvad dækker en hængerforsikring?

Hængerforsikringen dækker din anhænger, og indeholder en ansvarsforsikring og en kaskoforsikring.

Ansvarsforsikringen er lovpligtig og dækker ved uheld forårsaget af hængeren, hvis du kommer til at skade andre personer, deres ting eller køretøjer. Kaskoforsikringen dækker skader på hængeren, hvis den bliver stjålet eller tilfælde af brand, hvor der opstår skade på din hænger.

Du er sikret, når du kører i udlandet, hvor din anhænger ikke er omfattet af forvognens ansvarsforsikring. Du kan udvide din hængerforsikring med forskellige tilvalgsdækninger. Fx bortkomst og driftstab. 

Hvad koster en hængerforsikring?

For at kunne beregne prisen på din hængerforsikring, har vi brug for at vide mere om både din bil og virksomhed. Vi har derfor en række spørgsmål, som vi typisk stiller i denne situation.
Vi spørger ind til:

  • Din virksomheds branche og geografiske placering.
  • Hængerens fabrikat, årgang og anvendelse.
  • Hvilke dækninger du ønsker. 

Vil du vide mere om, hvad prisen er for lige præcis din virksomhed, kan du kontakte os og få et tilbud. 
 

Hvor kan jeg se, hvilke forsikringer der ellers vil passe til min virksomhed?

Du kan nemt få overblik og finde relevante forsikringer ved at klikke dig videre til vores forsikringsguide. Her kan du blive klogere på de forsikringer, vi anbefaler til en virksomhed som din. Du kan enten taste dit cvr-nummer ind og få målrettede anbefalinger - eller overordnet se, hvilke forsikringer virksomheder i din branche typisk har.

Transportbranchen - mand foretager noter i lastbil

Hvilke forsikringer har du brug for i transportbranchen?

Afdæk dine forsikringer hurtigt og enkelt.

 

Du kan finde dit cvr her