Hængerforsikring

Hængerforsikring – hvis du får skade på din anhænger

Forsikringen omfatter både ansvars- og kaskoforsikring. Du er samtidig sikret, når du kører i udlandet, hvor din anhænger ikke er omfattet af forvognens ansvarsforsikring. 

Sådan dækker hængerforsikringen

Ansvarsforsikring
Kommer du eller en medarbejder ud for et uheld forårsaget af hængeren, dækker vi det erstatningskrav, det kan medføre. Generelt dækker hængerforsikringen ved uheld, der sker i trafikken, hvis du kommer til at skade andre personer, deres ting eller køretøjer. 

Anhængeren ikke dækket af forvognens ansvarsforsikring, hvis du kører i udlandet. Kører du uden for Danmark, er det derfor vigtigt at have en selvstændig ansvarsforsikring til din anhænger. Hvis du udelukkende kører i Danmark, er anhængeren derimod omfattet af forvognens ansvarsforsikring.

Kaskoforsikring
Kaskoforsikringen dækker eventuelle skader på hængeren. Skulle hængeren blive påkørt eller på anden vis blive skadet i et trafikuheld, så er du dækket med kaskoforsikringen. Bliver anhængeren stjålet, fx hvis den står på en byggeplads natten over, fordi du har afleveret en arbejdsmaskine, så er anhængeren dækket. Kaskoforsikringen omfatter eventuelle tilfælde, hvor brand skulle gøre skade på din hænger. 

Min virksomhed

nemt overblik på Min virksomhed

Vil du se detaljer på dine forsikringer eller selv foretage ændringer? Du kan klare det meste online ved at logge ind på Min virksomhed.

Her kan du bl.a. få overblik over aktive og ophørte forsikringer, anmelde en skade eller se beløbet på din eventuelle bonus. Det er også på Min virksomhed, at vi sender beskeder til dig.

Log ind

Særlige fordele i hængerforsikring

Én police med to forsikringer
Du får både den lovpligtige ansvarsforsikring og en kaskoforsikring til din hænger.
Et godt supplement til lastbilforsikring
Hvis du kører med anhænger i udlandet, er den ikke dækket af din lastbilforsikring. Med hængerforsikringen er der ikke noget at være bekymret for.
Mulighed for månedlig betaling
Du kan dele din regning op i månedlige betalinger. På den måde undgår du én stor årlig regning og får et bedre overblik. Du betaler nemt gennem Betalingsservice.

Gør din forsikring endnu bedre

Har du flere behov og er fx tidstab kritisk? Så kan du udvide din hængerforsikring med forskellige tilvalgsdækninger. Bl.a.:

  • Bortkomst. Dækker fx hvis anhængeren er forsvundet uden at der er tale om tyveri.
  • Driftstab. Dækker fx taksering og reparationstid tid i forbindelse med en dækket kaskoskade, hvis anhængeren står stille i mere end 2 dage.
Skift til månedsbetaling

Hjælp likviditeten – skift til månedsbetaling 

Du kan skifte til månedsbetaling på mange af vores forsikringer, hvis du i dag betaler helårligt.

Det kan give dig penge tilbage på kontoen her og nu, hvor du har brug for dem. Samtidig får du en betalingsordning, der kan give luft i økonomien ved at dele dine udgifter op i mindre bidder.

Ring og hør mere på 44 20 64 28

Vi er med dig hele vejen

Vi står klar til at hjælpe og rådgive dig, hvis der opstår en erstatningssag mellem dig en anden person eller virksomhed. I samarbejde med jer vurderer og afslutter vi sagen bedst muligt for alle parter.

Se, hvordan du anmelder skaden.

Transportbranchen - mand foretager noter i lastbil

Hvilke forsikringer har du brug for i transportbranchen?

Afdæk dine forsikringer hurtigt og enkelt.

 

Du kan finde dit cvr her