Tryg Plus Erhverv

Tryg Plus Erhverv giver mere ro til forretningen

Som erhvervskunde hos os, er du automatisk omfattet af Tryg Plus Erhverv. Det giver dig og din virksomhed bedre service og gode fordele.

Tryg Plus Erhverv, kvinde arbejder i butik

Tryghedsgaranti

Vi holder hånden over dig, hvis din virksomhed er vokset fra forsikringssummen. Det betyder at vi yder forsikringsgaranti, selvom du fx har glemt at opdatere oplysninger om nyanskaffelser eller udvidelser siden sidste forsikringstjek. På den måde undgår du at være underforsikret.

I vilkårene for Tryg Plus Erhverv kan du læse mere om fordelsprogrammet og tryghedsgarantien.

Netbanktyveri med større dækning

Vi har øget dækningen på netbanktyveri fra 3 mio. kr. til 5 mio. kr. for alle vores nuværende kunder af forsikringen. Læs mere om netbanktyveri.

Årlig kontakt

Som Tryg Plus Erhvervskunde får du et solidt forsikringstjek en gang om året. Det sikrer, at vores aftaler matcher dine ønsker og virksomhedens aktuelle behov.

Gode råd til at forbygge skader

Undgå skader der kan gå ud over omsætningen, overskuddet og kunderne. Her får du rådgivning til forebyggelse af blandt andet vandskade og tyveri.
Se de gode råd.

Spar op til 50 % på dna-mærkning

Dna-mærkning forebygger tyveri og øger chancerne for at få din virksomheds stjålne ting tilbage. En af fordelene til erhvervskunder i Tryg, er rabat på dna-mærkning. Læs mere om Dna-mærkning.