Tryg Plus Erhverv

Tryg Plus Erhverv giver mere ro til forretningen

Som erhvervskunde hos os, er du automatisk omfattet af Tryg Plus Erhverv. Det giver dig og din virksomhed bedre service og gode fordele.

Tryg Plus Erhverv, kvinde arbejder i butik

Årlig kontakt

Som Tryg Plus Erhvervskunde får du et solidt forsikringstjek en gang om året. Det sikrer, at vores aftaler matcher dine ønsker og virksomhedens aktuelle behov. Læs mere her.

Gode råd til at forbygge skader

Undgå skader der kan gå ud over omsætningen, overskuddet og kunderne. Her får du rådgivning til forebyggelse af blandt andet vandskade og tyveri.
Se de gode råd.

Rabatter

Brandslukker

Med 112 brandslukkeren kan du nemt og effektivt slukke en opstået brand. Den virker som en spray og er på størrelse med en mælkekarton. Vi giver dig 25 % rabat på 112 brandslukkeren fra 4 Fire International. Læs mere her.

Vindueslås

Med den rette vinduessikring er din virksomhed mere modstandsdygtig for indbrud. Vi giver dig 10% rabat på kvalitetslåse fra Lindrucker. Læs mere her.

Dna-mærkning

Med dna-mærkning fra SelectaDNA kan du diskret mærke dit professionelle udstyr med en klar, syntetisk væske, der lyser blåt i uv-lys. Så kan politiet se, at det tilhører din virksomhed. På den måde øger du chancerne for at få dine ting tilbage i tilfælde af tyveri. Vi tilbyder erhvervskunder op til 50% på dna-mærkning. Læs mere her.

QR-tags

Med QR-tags har du langt større chancer for at få dine ting tilbage, hvis de bliver væk eller stjålet. Du sætter et lille scanbart QR-tag på fx din firmatelefon, nøgler eller arbejdscomputer - bliver de væk, scanner du QR-koden og får en sms med lokationen. Vi giver dig 15% rabat på QR-tags fra Deeple. Læs mere her.

Indeklimakort

Med et lille indeklimakort med fugtindikator kan du nemt tjekke temperatur og luftfugtighed på arbejdspladsen. Få op til 30% rabat på kortet fra Image-Link. Læs mere her.

Termografering

Har du en landbrugsforsikring hos os, og har du en bedrift, der belaster eltavlerne, refunderer vi beløbet for selve termograferingen. Vi tilbyder at betale for termografering af alle hoved- og undertavler på ejendomme med landbrugsproduktion. Læs mere her.

Refleksspray

Med refleksspray kan du nemt forvandle dit vintertøj eller udendørs arbejdstøj til en refleks. Reflekssprayen ’Invisible Bright’ er udviklet til at hæfte på tekstil og er en nem måde at øge din synlighed i trafikken og i mørke. Som kunde hos os får du 20% rabat.