Flådeforsikring

Flådeforsikring – til hele din vognpark

Med en flådeforsikring kan du forsikre hele din vognpark på en og samme forsikring. Du får forskellige typer dækninger alt efter sammensætningen af din vognpark og dit behov.

Sådan dækker flådeforsikringen

Med flådeforsikringen kan du sikre alle virksomhedens køretøjer med én forsikring. Det gælder for blandt andet firma personbiler, varebiler, lastbiler og anhængere. 

Under flådeforsikringen inddeles hver type køretøjer i forskellige grupper, så det er nemmere at have et komplet overblik over din flåde. De relevante dækninger for hver type køretøj er inddelt, så overblikket er let og overskueligt for dig. 

Ansvarsforsikring
Dækker ved uheld i trafikken, hvis du kommer til at skade andre personer, deres ting og køretøjer.           

Kaskoforsikring
Dækker skader på køretøjet, hvis fx det bliver stjålet, der opstår brand eller ved skade i et trafikuheld.

Min virksomhed

nemt overblik på Min virksomhed

Vil du se detaljer på dine forsikringer eller selv foretage ændringer? Du kan klare det meste online ved at logge ind på Min virksomhed.

Her kan du bl.a. få overblik over aktive og ophørte forsikringer, anmelde en skade eller se beløbet på din eventuelle bonus. Det er også på Min virksomhed, at vi sender beskeder til dig.

Log ind

Særlige fordele i flådeforsikringen

Dækker bredt

Du kan forsikre hele virksomhedens vognpark på en og samme forsikring. Du har altså mulighed for at dække en bred flåde med forskellige typer køretøjer på en let og forsvarlig måde.

Skræddersyet til din flåde

Vi tilpasser din forsikring til dit behov. Med en bred række af tilvalg til hver af de enkelte grupper køretøjer, får din virksomheds flåde den bedst mulige dækning.

Mulighed for månedlig betaling

Du kan dele din regning op i månedlige betalinger. På den måde undgår du én stor årlig regning og får et bedre overblik. Du betaler nemt gennem Betalingsservice.

Gør din forsikring endnu bedre

Du kan udvide din forsikring med tilvalgsdækninger til de forskellige typer at køretøjer – og dermed blive endnu bedre dækket. Bl.a.:

  • Bortkomst (tilføjelse til kaskoforsikringen). Dækker fx hvis køretøjet er forsvundet, uden at der er tale om tyveri.
  • Vejhjælp. Assistance enten på stedet eller til bugsering af køretøj og videretransport ved driftsstop, eller hvis fører rammes af ildebefindende, sygdom eller kommer til skade under kørslen.
  • Redning (tilføjelse til kaskoforsikringen). Dækker hjælp ved færdselsuheld eller driftsstop i udlandet.
  • Ulykke. Dækker ulykkestilfælde, som er en direkte følge af kørselsuheld.
  • Chaufførforsikring. Dækker fx sygeforsikring, hjemtransport og retshjælpsforsikring for chauffører og medhjælpere for skader, der er opstået i det geografiske område for køretøjsgruppen.
  • Driftstab. Dækker fx taksering og reparationstid i forbindelse med en dækket kaskoskade, hvis køretøjet skal undværes i mere end 2 dage.
Skift til månedsbetaling

Hjælp likviditeten – skift til månedsbetaling 

Du kan skifte til månedsbetaling på mange af vores forsikringer, hvis du i dag betaler helårligt.

Det kan give dig penge tilbage på kontoen her og nu, hvor du har brug for dem. Samtidig får du en betalingsordning, der kan give luft i økonomien ved at dele dine udgifter op i mindre bidder.

Ring og hør mere på 44 20 64 28

Kører du i udlandet? 

Med flådeforsikringens ansvars- og kaskoforsikring er du også sikret, når du kører i udlandet. 

Når din flåde er kaskoforsikret, er du sikret vejhjælp i udlandet gennem Tryg Vejhjælp Europa. Tryg Vejhjælp Europa står klar til at hjælpe, hvis du skulle komme ud for en skade eller driftsstop. 

Nogle steder skal du medbringe det grønne kort som bevis på din ansvarsforsikring. På vores hjemmeside kan du orientere dig om Tryg Vejhjælp Europa og grønt kort, så du er sikret under udenlandskørsel.

Læs mere mere om Tryg Vejhjælp Europa og grønt kort

Mest stillede spørgsmål

Hvad dækker en flådeforsikring?

Du kan med flådeforsikringen forsikre hele din vognpark på én og samme forsikring. Du får forskellige typer af dækninger alt efter sammensætningen af din vognpark og dit behov.

Forsikringen indeholder en ansvarsforsikring og en kaskoforsikring. Ansvarsforsikringen dækker ved uheld i trafikken, hvis du kommer til at skade andre personer, deres ting eller andre køretøjer. Kaskoforsikringen dækker skader på dit køretøj, hvis det bliver stjålet eller får skader i et trafikuheld.

Hvad koster flådeforsikringen?

Forsikringen sammensættes ud fra din virksomheds behov. Du kan kontakte os her og få et tilbud.

Er jeg sikret i udlandet?

Ja – du er med flådeforsikringens ansvar- og kaskoforsikring også sikret, når du kører i udlandet. Du er sikret vejhjælp i udlandet gennem Tryg Vejhjælp Europa, som står klar til at hjælpe dig.

Hvor kan jeg se, hvilke forsikringer der ellers vil passe til min virksomhed?

Du kan nemt få overblik og finde relevante forsikringer ved at klikke dig videre til vores forsikringsguide. Her kan du blive klogere på de forsikringer, vi anbefaler til en virksomhed som din. Du kan enten taste dit cvr-nummer ind og få målrettede anbefalinger - eller overordnet se, hvilke forsikringer virksomheder i din branche typisk har.

Autoværksted, hvor mekaniker skifter hjul

Hvilke forsikringer skal du have i autobranchen?

Afdæk dit forsikringsbehov hurtigt og enkelt.

 

Du kan finde dit cvr her