eprotect, forsikring til hackerangreb, guldlås på tastatur

eProtect – få eksperthjælp ved cyberangreb

Over 50 % af mindre virksomheder bliver udsat for virus- og hackerangreb både på mails, telefoner og computere. Med cyberforsikringen eProtect kan du hele døgnet få professionel assistance til at begrænse angrebene og få dækket de økonomiske tab i din virksomhed.

Sådan dækker cyberforsikringen eProtect

eProtect er Trygs cyberforsikring til mindre virksomheder. Den indeholder både rådgivning og økonomisk erstatning.

Rådgivning

Vores cybereksperter sidder klar til at give professionel assistance - døgnet rundt.

Bliver din virksomhed udsat for et angreb som fx Ransomware*, DDoS** eller virus, eller er der trusler om angreb, får du eksperthjælp til lynhurtigt at afværge angrebet, håndtere konsekvenserne og komme tilbage på sporet.

Økonomisk erstatning

eProtect dækker rimelige og dokumenterede omkostninger til rekonstruktion af jeres it-systemer i forbindelse med et cyber-, hacker-, eller virusangreb. Herunder omkostninger til:

  • Rekonstruktion af it-systemer, netværk, software og data, som krypteres, slettes, fjernes eller beskadiges.
  • Rekonstruktion af software og data efter uforudsete hændelser eller handlinger begået af ansatte med det formål at skade virksomhedens data.

*Ransomware - angreb udført med det formål at inficere virksomhedens PC'er og krypterer brugernes filer og dokumenter. Herefter kræver hackerne løsepenge for at frigive filerne og dokumenterne igen.
**DDoS - angreb udført med forsæt til at overbelaste en internetserver i en sådan grad, at retmæssige forespørgsler til serveren ikke kan besvares i tide.

Min virksomhed

nemt overblik på Min virksomhed

Vil du se detaljer på dine forsikringer eller selv foretage ændringer? Du kan klare det meste online ved at logge ind på Min virksomhed.

Her kan du bl.a. få overblik over aktive og ophørte forsikringer, anmelde en skade eller se beløbet på din eventuelle bonus. Det er også på Min virksomhed, at vi sender beskeder til dig.

Log ind

Særlige fordele i eProtect

Få hjælp 24/7
Du får professionel rådgivning døgnet rundt.
Reetablering af data
Vi fokuserer på at reetablere mest mulig data, så din virksomhed kan fortsætte uden store tab.
Skræddersy din forsikring
Sammen med dig sammensætter vi forsikringen til din virksomheds behov.

Gør din forsikring endnu bedre

Du kan vælge at udvide eProtect med flere dækninger:

  • eProtect Driftstab. Dækker din virksomheds driftstab efter cyber-, hacker-, virusangreb og andre skader på jeres it-systemer, der er dækket af eProtect.
  • Tryg Datatab. Ved cyberangreb med læk af persondata har du efter EU-lovgivning pligt til at informere Datatilsynet inden 72 timer. Datatab hjælper med de lovpligtige informationsopgaver for dig. Læs mere om Tryg Datatab.
  • ID-tyveri. Dækker assistance til at forebygge, opdage og begrænse de økonomiske skadevirkninger efter tyveri eller misbrug af virksomhedens identitet.
  • Tryg Backup. Onlineservice, der tager daglig backup af virksomhedens data. Ubegrænset plads. Læs mere om Tryg Backup.
online møde

Nyhed! Book møde online

Skal vi gennemgå dine forsikringer, eller har du brug for hjælp til at finde de rigtige forsikringer til din virksomhed?

Nu kan du booke et møde med en rådgiver direkte her på hjemmesiden.

Læs mere

Har din virksomhed over 100 mio. kr. i årlig omsætning?

Vi har en cyberforsikring målrettet virksomheder med mere end 100 mio. kr. i årlig omsætning. Forsikringen indeholder både rådgivning og økonomisk erstatning. Læs mere om cyberforsikring til store virksomheder.

Skovsø med redningskrans

Hvilke forsikringer passer til din virksomhed?

Tag vores guide og få et overblik over, hvilke forsikringer din virksomhed har brug for.
Gå til guiden