eProtect – få eksperthjælp ved cyberangreb

Over 50 % af mindre virksomheder bliver udsat for virus- og hackerangreb både på mails, telefoner og computere. Med cyberforsikringen eProtect kan du hele døgnet få professionel assistance til at begrænse angrebene og få dækket de økonomiske tab i din virksomhed.

 

Nyhed: Få en cyber beredskabsplan med fem overskuelige trin, så du er forberedt i tilfælde af et angreb.

Sådan dækker cyberforsikringen eProtect

eProtect er Trygs cyberforsikring til mindre virksomheder. Den indeholder både rådgivning og økonomisk erstatning.

Rådgivning

Vores cybereksperter sidder klar til at give professionel assistance - døgnet rundt.

Bliver din virksomhed udsat for et angreb som fx Ransomware*, DDoS** eller virus, eller er der trusler om angreb, får du eksperthjælp til lynhurtigt at afværge angrebet, håndtere konsekvenserne og komme tilbage på sporet.

Økonomisk erstatning

eProtect dækker rimelige og dokumenterede omkostninger til rekonstruktion af jeres it-systemer i forbindelse med et cyber-, hacker-, eller virusangreb. Herunder omkostninger til:

  • Rekonstruktion af it-systemer, netværk, software og data, som krypteres, slettes, fjernes eller beskadiges.
  • Rekonstruktion af software og data efter uforudsete hændelser eller handlinger begået af ansatte med det formål at skade virksomhedens data.

*Ransomware - angreb udført med det formål at inficere virksomhedens PC'er og krypterer brugernes filer og dokumenter. Herefter kræver hackerne løsepenge for at frigive filerne og dokumenterne igen.
**DDoS - angreb udført med forsæt til at overbelaste en internetserver i en sådan grad, at retmæssige forespørgsler til serveren ikke kan besvares i tide.

Min virksomhed

nemt overblik på Min virksomhed

Vil du se detaljer på dine forsikringer eller selv foretage ændringer? Du kan klare det meste online ved at logge ind på Min virksomhed.

Her kan du bl.a. få overblik over aktive og ophørte forsikringer, anmelde en skade eller se beløbet på din eventuelle bonus. Det er også på Min virksomhed, at vi sender beskeder til dig.

Log ind

Særlige fordele i eProtect

Få hjælp 24/7
Du får professionel rådgivning døgnet rundt.
Reetablering af data
Vi fokuserer på at reetablere mest mulig data, så din virksomhed kan fortsætte uden store tab.
Skræddersy din forsikring
Sammen med dig sammensætter vi forsikringen til din virksomheds behov.
Få en beredskabsplan i tilfælde af cyberangreb
Udfyld cyber beredskabsplanen på 1 minut og vær forberedt, hvis din virksomhed skulle blive udsat for et cyberangreb. Du får fem overskuelige trin, så du kan minimere risikoen.

Gør din forsikring endnu bedre

Du kan vælge at udvide eProtect med flere dækninger:

  • eProtect Driftstab. Dækker din virksomheds driftstab efter cyber-, hacker-, virusangreb og andre skader på jeres it-systemer, der er dækket af eProtect.
  • Tryg Datatab. Ved cyberangreb med læk af persondata har du efter EU-lovgivning pligt til at informere Datatilsynet inden 72 timer. Datatab hjælper med de lovpligtige informationsopgaver for dig. Læs mere om Tryg Datatab.
  • ID-tyveri. Dækker assistance til at forebygge, opdage og begrænse de økonomiske skadevirkninger efter tyveri eller misbrug af virksomhedens identitet.
7 gode råd mod cyberangreb

Få 8 gode råd til at
undgå cyberangreb

Bliv klogere på, hvad du selv kan gøre for at forebygge et cyberangreb. Trygs koncernsikkerhedschef, Tom Engly, præsenterer otte gode råd. Store og små virksomheder er på lige fod i fare for at blive udsat for mere og mere sofistikerede angreb. 

Se de gode råd

Har din virksomhed over 100 mio. kr. i årlig omsætning?

Vi har en cyberforsikring målrettet virksomheder med mere end 100 mio. kr. i årlig omsætning. Forsikringen indeholder både rådgivning og økonomisk erstatning. Læs mere om cyberforsikring til store virksomheder.

Mest stillede spørgsmål

Hvad dækker forsikringen?

eProtect er en cyberforsikring til mindre virksomheder. Bliver dine systemer ramt af virus eller et cyberangreb, kan du hurtigt få professionel hjælp til at afværge angrebet, håndtere konsekvenserne og komme tilbage på sporet  - døgnet rundt.  Du får samtidig dækket virksomhedens økonomiske tab som følge angrebet.

Har din virksomhed en årlig omsætning på over 100 mio. kr. om året, har vi en cyberforsikring specielt til store virksomheder. Den kan du læse mere om her.

Hvor kan jeg se, hvilke forsikringer der ellers vil passe til min virksomhed?

Du kan nemt få overblik og finde relevante forsikringer ved at klikke dig videre ind til Erhvervsguiden. Her kan du blive klogere på de forsikringer, vi anbefaler til en virksomhed som din. Du kan enten taste dit cvr-nummer ind og få målrettede anbefalinger - eller overordnet se, hvilke forsikringer virksomheder i din branche typisk har.

Hvorfor giver det mening at have en cyberforsikring?

Mere end halvdelen af alle mindre virksomheder bliver udsat for virus- og hackerangreb både på mails, telefoner og computere. Det kan lede til store tab for din virksomhed - derfor anbefaler vi altid en cyberforsikring, så du hurtigt kan få hjælp til at begrænse skaden og få dækket omkostningerne til rekonstruktion af jeres it-systemer, hvis uheldet er ude.

Kan jeg selv tjekke, hvor godt jeg er sikret mod cyberangreb?

Ja, det kan du godt. Tag cybertesten her og se, hvor godt du er sikret. Du får samtidig konkrete råd til, hvordan du kan forbedre it-sikkerheden i din virksomhed.

Du kan også se videoen med Tom Engly, der er koncernsikkerhedschef i Tryg, hvor han præsenterer sine syv gode råd til at undgå cyberangreb.

Hvad skal jeg gøre, hvis min virksomhed bliver ramt af et cyberangreb?

1. Sluk straks alle computere og servere.
2. Ring til os på 44 20 61 40.
3. Følg anvisningerne fra vores IT-eksperter.

Skovsø med redningskrans

Hvilke forsikringer passer til din virksomhed?

Tag vores guide og få et overblik over, hvilke forsikringer din virksomhed har brug for.
Gå til guiden