Skræddersyede forsikringer til alle brancher

Få en skræddersyet forsikringsløsning til din virksomhed

Her har vi samlet en oversigt over de mest basale erhvervsforsikringer – både de lovpligtige, de anbefalede og dem, der giver dig ekstra tryghed i arbejdet. Vil du have noget, der er skræddersyet til din branche, kan du bestille et tilbud sammen med et par linjer om dit felt - så ringer vi dig op med en uforpligtende løsning, der er tilpasset din virksomhed. 

Sådan er du dækket

  • Arbejdsskadeforsikring
    Har du medarbejdere, dækker denne forsikring, hvis de får en skade på arbejdet. Forsikringen er lovpligtig for alle arbejdsgivere.
  • Bil- og firmabilforsikring
    Med en bil- og firmabilforsikring får du både den lovpligtige ansvarsforsikring og en kaskoforsikring.
    Ansvarsforsikringen dækker ved uheld i trafikken, hvis du kommer til at skade dine passagerer og andre personer eller kommer til at skade deres ting og køretøjer.
    Kaskoforsikringen dækker skader på egen bil, trailer eller andet påhæng, hvis de fx bliver stjålet eller får en skade i et trafikuheld.

Læs om forsikringerne

Se dem her
Bliv klogere
Er du blevet interesseret i en eller flere forsikringer til din branche? Bliv klogere på vores produktsider eller bestil et tilbud – og husk at vi altid gerne hjælper med en løsning, der er tilpasset din virksomheds behov.