Mexico er ramt af jordskælv

Kraftigt jordskælv lukker lufthavnen. Vi hjælper med afbestilling og evakuering.

Læs mere
Er du ramt af Maria? Læs mere
Skræddersyede forsikringer til alle brancher

Få en skræddersyet løsning til din virksomhed

Her har vi samlet en oversigt over de mest basale erhvervsforsikringer – både de lovpligtige, de anbefalede og dem, der giver dig ekstra tryghed i arbejdet. Vil du have noget, der er skræddersyet specielt til din branche, kan du bestille et tilbud sammen med et par linjer om dit felt - så ringer vi dig op med en uforpligtende løsning, der er tilpasset din virksomhed. 

Sådan er du dækket

 • Arbejdsskadeforsikring
  Har du medarbejdere, dækker denne forsikring, hvis de får en skade på arbejdet. Forsikringen er lovpligtig for alle arbejdsgivere.
 • Bil- og firmabilforsikring
  Med en bil- og firmabilforsikring får du både den lovpligtige ansvarsforsikring og en kaskoforsikring.
  Ansvarsforsikringen dækker ved uheld i trafikken, hvis du kommer til at skade dine passagerer og andre personer eller kommer til at skade deres ting og køretøjer.
  Kaskoforsikringen dækker skader på egen bil, trailer eller andet påhæng, hvis de fx bliver stjålet eller får en skade i et trafikuheld.

Sådan er du dækket

 • Ansvarsforsikring
  Dækker din virksomheds produktansvar hvis dine produkter eller ydelser viser sig at være defekte, efter I har leveret dem. Dækker også din virksomheds erstatningsansvar, hvis der sker skader på personer og ting, som du og dine medarbejdere er skyld i under udførelse af arbejdet. Forsikringen dækker endvidere praktisk hjælp til at håndtere uberettigede erstatningskrav.
 • Erhvervsforsikring
  Sikrer dit inventar (løsøre) mod brand-, tyveri- og vandskader. Eksempelvis dit værktøj, reservedele, maskiner, samt de driftstab og meromkostninger, der kan være i forbindelse med en skade.
 • Sundhedsforsikring
  Dækker dig og dine medarbejdere 24 timer i døgnet – både på arbejde og i fritiden. Familier kan også medforsikres. Sundhedsforsikringen giver adgang til at blive undersøgt og behandlet af speciallæger i vores kvalitetssikrede netværk af privathospitaler.
 • Sygedriftstab
  Sikrer din virksomhed mod det økonomiske tab, der kan følge af langtidssygemeldinger. Kommer du eller en medarbejder ud for en ulykke eller bliver ramt af sygdom, der medfører sygefravær i over fire uger, kan du få økonomisk erstatning.

Sådan er du dækket

 • Bygningsforsikring
  Hvis du ejer den bygning, som du driver virksomhed fra, anbefaler vi du en bygningsforsikring. Den dækker mod skader efter brand, indbrud, vand, storm og andre pludselige skader. Vi anbefaler altid at købe dækning mod brand. Er der lån i bygningerne, er den obligatorisk.
 • eProtect
  Forsikring, der hjælper ved virus- og hackerangreb på din virksomhed. Professionel assistance 24 timer i døgnet og dækning af omkostninger af angrebet, som fx rekonstruktion af it-systemer, netværk, software og data.
 • Erhvervsrejseforsikring
  En rejseforsikring sikrer dig og dine medarbejdere, når I er i udlandet i forbindelse med arbejdet. Dækker bl.a. akut sygdom og hjemtransport.
 • Kollektiv ulykkesforsikring
  Med en kollektiv ulykkesforsikring er du sikker på, at dine medarbejdere altid kan få den rigtige hjælp, hvis der sker en ulykke. Forsikringen kan købes som et personalegode, og du kan selv bestemme, om den skal købes som heltids-, fritids-, eller arbejdstidsdækning.

Sådan er du dækket

Læs om forsikringerne

Se dem her
Bliv klogere
Er du blevet interesseret i en eller flere forsikringer til din branche? Bliv klogere på vores produktsider eller bestil et tilbud – og husk at vi altid gerne hjælper med en løsning, der er tilpasset din virksomheds behov.