Fritid og undervisning

De rigtige forsikringer til fritid og undervisning

Vi ved at lokaler og faciliteter er afgørende for, at et undervisnings- og fritidsliv kan trives. Brand, tyveri og hærværk kan have langsigtede konsekvenser. Hvad enten det er en sportsklub, køreskole, teater eller forening, sikrer vi, at jeres rammer er godt dækket, hvis uheldet er ude.

Sådan er du dækket

  • Arbejdsskadeforsikring
    Dækker arbejdsskader for både lønnede og ulønnede personer, der arbejder for foreningen fx trænere, instruktører og idrætsdommere. Forsikringspligten omfatter enhver som udfører arbejde – også hvis de kun arbejder få timer eller er midlertidigt ansat.
  • Bil- og firmabilforsikring
    Med en bil- og firmabilforsikring får du både den lovpligtige ansvarsforsikring og en kaskoforsikring.
    Ansvarsforsikringen dækker ved uheld i trafikken, hvis du kommer til at skade dine passagerer og andre personer eller kommer til at skade deres ting og køretøjer.
    Kaskoforsikringen dækker skader på egen bil, trailer eller andet påhæng, hvis de fx bliver stjålet eller får en skade i et trafikuheld.

Læs om forsikringerne

Se dem her
Bliv klogere
Er du blevet interesseret i en eller flere forsikringer til din branche? Bliv klogere på vores produktsider eller bestil et tilbud – og husk at vi altid gerne hjælper med en løsning, der er tilpasset din virksomheds behov.