Mexico er igen ramt af jordskælv

Kraftigt jordskælv lukker lufthavnen. Vi hjælper med afbestilling og evakuering.

Læs mere
Er du ramt af Maria? Læs mere
Engros og Detail

De rigtige forsikringer til dig i engros- og detailbranchen

Vi ved, hvor vigtigt det er, at du kan holde din butik kørende. Strømsvigt eller vandskade kan have store konsekvenser for din omsætning – og tyveri og hærværk er desværre alt for almindeligt. Derfor hjælper vi dig med økonomisk dækning og råd efter en skade, så du kan komme hurtigt videre i din handel.

Sådan er du dækket

 • Arbejdsskadeforsikring
  Dækker dine medarbejdere, hvis de får en skade på arbejdet. Lovpligtig for alle arbejdsgivere.
 • Bil – og firmabilforsikring
  Med en bil- og firmabilforsikring får du både den lovpligtige ansvarsforsikring og en kaskoforsikring.
  Ansvarsforsikringen dækker ved uheld i trafikken, hvis du kommer til at skade dine passagerer og andre personer eller kommer til at skade deres ting og køretøjer.
  Kaskoforsikringen dækker skader på egen bil, trailer eller andet påhæng, hvis de fx bliver stjålet eller får en skade i et trafikuheld.
 • Ansvarsforsikring arbejdsmaskiner
  Dine selvkørende arbejdsmaskiner skal være forsikret for det ansvar, der kan opstå, hvis de er skyld i skader på personer eller ting. Bruges fx en minigraver i trafikken, skal der købes en lovpligtig ansvarsforsikring.

Sådan er du dækket

 • Erhvervsforsikring
  Sikrer dit inventar mod brand-, tyveri- og vandskader. Forsikringen dækker bl.a. skilte og standere, avancetab, transport af varer, inventarglas og skader på køl- og dybfrost ved fejl eller strømafbrydelse.
 • Ansvarsforsikring
  Dækker din virksomheds produktansvar hvis dine produkter eller ydelser viser sig at være defekte, efter I har leveret dem - fx hvis du får solgt en vare efter sidste salgsdato, som gør en kunde syg. Dækker også din virksomheds erstatningsansvar, hvis der sker skader på personer og ting, som du og dine medarbejdere er skyld i under udførelse af arbejdet - fx hvis en person kommer til skade under arbejdet med en palleløfter.
 • Sygedriftstab
  Sikrer din virksomheds økonomi ved langtidssygemeldinger. Du får erstatning ved sygeforløb over fire uger, alt efter din virksomheds behov og risiko. Du har desuden fuld frihed til at vælge, hvem der skal forsikres og hvor meget de skal forsikres for.

Sådan er du dækket

 • Bygningsforsikring
  Hvis du ejer den bygning, som du driver virksomhed fra, anbefaler vi en bygningsforsikring. Den dækker mod skader efter brand, indbrud, vand, storm og andre pludselige skader.
 • Kriminalitetsforsikring
  Kriminalitetsforsikringen dækker tab ved økonomisk kriminalitet og bedrageri begået af medarbejdere i din forretning.
 • Kaskoforsikring arbejdsmaskiner
  Det kan også være en god idé med en kaskoforsikring mod skader på dine arbejdsmaskiner. Lejer du en arbejdsmaskine til en bestemt arbejdsopgave, er det oftest dig som lejer, der skal sørge for kaskoforsikring i lejeperioden.

Sådan er du dækket

Læs om forsikringerne

Se dem her
Bliv klogere
Er du blevet interesseret i en eller flere forsikringer til din branche? Bliv klogere på vores produktsider eller bestil et tilbud – og husk at vi altid gerne hjælper med en løsning, der er tilpasset din virksomheds behov.