Engros og Detail

De rigtige forsikringer til dig i engros- og detailbranchen

Vi ved, hvor vigtigt det er, at du kan holde din butik kørende. Strømsvigt eller vandskade kan have store konsekvenser for din omsætning – og tyveri og hærværk er desværre alt for almindeligt. Derfor hjælper vi dig med økonomisk dækning og råd efter en skade, så du kan komme hurtigt videre i din handel.

Sådan er du dækket

 • Arbejdsskadeforsikring
  Dækker dine medarbejdere, hvis de får en skade på arbejdet. Lovpligtig for alle arbejdsgivere.
 • Bil – og firmabilforsikring
  Med en bil- og firmabilforsikring får du både den lovpligtige ansvarsforsikring og en kaskoforsikring.
  Ansvarsforsikringen dækker ved uheld i trafikken, hvis du kommer til at skade dine passagerer og andre personer eller kommer til at skade deres ting og køretøjer.
  Kaskoforsikringen dækker skader på egen bil, trailer eller andet påhæng, hvis de fx bliver stjålet eller får en skade i et trafikuheld.
 • Ansvarsforsikring på arbejdsmaskiner
  Dine selvkørende arbejdsmaskiner skal være forsikret for det ansvar, der kan opstå, hvis de er skyld i skader på personer eller ting. Bruges fx en minigraver i trafikken, skal der købes en lovpligtig ansvarsforsikring.

Læs om forsikringerne

Se dem her
Bliv klogere
Er du blevet interesseret i en eller flere forsikringer til din branche? Bliv klogere på vores produktsider eller bestil et tilbud – og husk at vi altid gerne hjælper med en løsning, der er tilpasset din virksomheds behov.