Mexico er igen ramt af jordskælv

Kraftigt jordskælv lukker lufthavnen. Vi hjælper med afbestilling og evakuering.

Læs mere
Er du ramt af Maria? Læs mere
Auto

De rigtige forsikringer til dig i autobranchen

Vi sikrer dig og din virksomhed mod skader, tab og tyveri – eller hvis du bliver gjort erstatningsansvarlig over for andre.

Sådan er du dækket

 • Arbejdsskadeforsikring
  Dækker dine medarbejdere, hvis de får en skade på arbejdet. Lovpligtig for alle arbejdsgivere.
 • Bil – og firmabilforsikring
  Med en bil- og firmabilforsikring får du både den lovpligtige ansvarsforsikring og en kaskoforsikring.
  Ansvarsforsikringen dækker ved uheld i trafikken, hvis du kommer til at skade dine passagerer og andre personer eller kommer til at skade deres ting og køretøjer.
  Kaskoforsikringen dækker skader på egen bil, trailer eller andet påhæng, hvis de fx bliver stjålet eller får en skade i et trafikuheld.

Sådan er du dækket

 • Autoforhandler- og værkstedsforsikring
  Dækker din virksomheds ansvar. Omfatter motoransvars- og kaskoforsikring, der ex dækker skader ved prøvekørsel eller reparation. Forsikringen dækker både biler, der står ude og inde.
 • Erhvervsforsikring
  Sikrer dit inventar mod brand-, tyveri- og vandskader. Eksempelvis dit værktøj, reservedele, maskiner, samt de driftstab og meromkostninger, der kan være i forbindelse med en skade.
 • eProtect
  Forsikring, der hjælper dig ved virus- og hackerangreb på din virksomhed. Du får professionel assistance 24 timer i døgnet og dækning af afledte omkostninger som fx rekonstruktion af it-systemer, netværk, software og data.

Sådan er du dækket

 • Bygningsforsikring
  Hvis du ejer den bygning, som du driver din virksomhed fra, anbefaler vi en bygningsforsikring. Den dækker mod skader efter brand, indbrud, vand, storm og andre pludselige skader.
 • Miljøforsikring
  Sikrer din virksomhed i tilfælde af forureningsskader. For dig, som fx har et autoværksted, hvor du har væsker og spildolie stående, der kan skade miljøet. Vi hjælper med at finde ud af, om I er ansvarlige for skaden, hvad den skal opgøres til og erstatter skaden.
 • Sygedriftstab
  Sikrer din virksomheds økonomi ved langtidssygemeldinger. Du får erstatning ved sygeforløb over fire uger, alt efter din virksomheds behov og risiko. Du har desuden fuld frihed til at vælge, hvem der skal forsikres og hvor meget de skal forsikres for.
 • Erhvervsrejseforsikring
  Særlig relevant for dig, der fx tager på automesser eller andre forretningsrejser. En rejseforsikring sikrer dig, når du er i udlandet i forbindelse med dit arbejde. Dækker bl.a. akut sygdom og hjemtransport.
 • Kollektiv ulykkesforsikring
  Med en kollektiv ulykkesforsikring er du sikker på, at dine medarbejdere altid kan få den rigtige hjælp, hvis der sker en ulykke. Forsikringen kan købes som et personalegode, og du kan selv bestemme, om den skal købes som heltids-, fritids-, eller arbejdstidsdækning.

Sådan er du dækket

Læs om forsikringerne

Se dem her
Bliv klogere
Er du blevet interesseret i en eller flere forsikringer til din branche? Bliv klogere på vores produktsider eller bestil et tilbud – og husk at vi altid gerne hjælper med en løsning, der er tilpasset din virksomheds behov.