Billede af kvinde med computer, som læser om Tryg Business

Du får op til

25 % rabat med
Tryg Business

Få Tryg Business som medlem af SMVdanmark

Samler du flere af din virksomheds forsikringer hos os, kan du blive en del af Tryg Business. Her får du særlige rabatter og unikke services, der er relevante for din virksomhed.
 

Du får rabat på helt op til 25 % på dine forsikringer som kunde hos SMVdanmark. Book et møde og få en snak om dine muligheder.

Vælg dit behov

Med Tryg Business er din virksomhed sikret, så du kan føle dig tryg i det daglige arbejde. Køb en ansvarsforsikring og en erhvervsforsikring - og vælg så mellem en arbejdsskadeforsikring eller en sygedriftstabsforsikring. Så er du med i
Tryg Business og får op til 15 % i rabat og adgang til særlige services. Tilføjer du bare én forsikring mere, er du med i
Tryg Business Extra og får yderligere 10 % rabat.

 

Tryg Business
op til 15 % rabat

 

 

 

Uden Tryg Business
Hvad går jeg glip af?

Dine fordele med Tryg Business
gennem SMVdanmark

Særlige services er inkluderet

Med din arbejdsskadeforsikring får du adgang til de to services Online APV og Tryg Tilbage. Din sygedriftstabsforsikring indeholder adgang til StressStop-linjen og Socialfaglig hotline.

Op til 25 % rabat på dine forsikringer

Når du er en del af Tryg Business, får du op til 15 % rabat. Tilkøber du én forsikring mere og vælger Tryg Business Extra, giver vi dig op til 25 % rabat.

Årligt forsikringstjek med underforsikringsgaranti

Har du glemt at give os besked om nyanskaffelser eller udvidelser, sørger vi for at kontakte dig en gang om året. Så er du sikker på, at din virksomhed er ordentligt dækket.

Gør din virksomhed endnu grønnere

Valified - grøn omstilling gjort enkel

Flere kunder er begyndt at tilvælge produkter og ydelser fra virksomheder, der har en grøn agenda. Med den nye digitale service, Valified, får du et overblik over, hvor bæredygtig din virksomhed er. Du får samtidig forslag til, hvordan du kan forbedre dette.

 

Valified gør det nemt at komme i gang med at blive grønnere i en ellers travl hverdag med ordrer og deadlines.

Rabat på private- og erhvervsforsikringer

Med Tryg Business får du en bred dækning, der sikrer din virksomheds ansvar, inventar og medarbejdere. Ud over en ansvarsforsikring og en erhvervsforsikring, skal du vælge mellem en arbejdsskadeforsikring og en sygedriftstabsforsikring. Du er selvfølgelig også velkommen til at vælge begge dele, hvis det er relevant for din virksomhed.

Private forsikringer i Tryghedspakken
Er du medlem af Tryg Business, har du mulighed for at få rabat på dine private forsikringer. Vi giver dig nemlig 5 % ekstra rabat på Tryghedspakken. Har du valgt Tryg Business Extra, får du hele 10 % rabat.

Med Tryghedspakken samler du alle dine vigtigste forsikringer ét sted – det giver overblik og gode rabatter, rådgivning og ekstra sikkerhed. Fx får du også ID-tyveri med i pakken. Der følger en valgfri alarm med i købet. Læs mere om Tryghedspakken.

Computer cybersikkerhed

Beregn pris på cyberforsikring

Vores cyberforsikring hjælper med at sikre mindre virksomheder på cybertrusler. Du kan let og hurtigt beregne din pris på forsikringen, så du er sikret, hvis du bliver ramt af cyberangreb af forskellige arter.

Som medlem af SMVdanmark får du 50% rabat på cyberforsikring det første år.

Beregn pris