DGI og DIF, fodboldbane

Erhvervsforsikring til DIF- og DGI-foreninger

Vil du gerne høre mere?

 

Kontaktperson

Indtast venligst et gyldigt telefonnummer

Dine indtastede oplysninger bliver behandlet i overensstemmelse med vores cookie- og persondatapolitik. Læs mere eller slå cookies fra her.
 

Sådan er du altid dækket

Når din forening er medlem af DIF eller DGI, er I automatisk omfattet af en fælles forsikringsaftale hos os. Den omfatter:

  • Ansvarsforsikring
  • Arbejdsskadeforsikring
  • Psykologisk krisehjælp
  • Idrætsrejseforsikring
  • Retshjælpsforsikring

Udvid forsikringen

Her kan du læse om de tilvalg, der kan være relevante for din forening. Tilvalgene er ikke omfattet af den fælles aftale, så dem skal din forening selv tegne.

Dine tilvalg

Inventar og ejendele

Løsøreforsikring

En løsøreforsikring dækker din forenings ejendele ved brand, tyveri og vandskade.

Det kan fx være inventar, sportsrekvisitter, hårde hvidevarer, computere, fjernsyn og andet elektronik. Det også muligt at tegne særlige forsikringer for køle- og dybfrostvarer og selvbetjente automater med indhold.

Til fodboldklubber tilbyder vi fx at forsikre jeres udendørs lys- og lydanlæg, bandereklamer, resultattavler, kunstgræstæpper m.m.

For kano- og kajakklubber samt roklubber kan forsikringen dække skader, der måtte ske under transport af jeres udstyr.

Bygning

Bygningsforsikring
En bygningsforsikring dækker skader på foreningens eget klubhus eller andre bygninger.

Forsikringen kan omfatte skader efter brand, storm og nedbør, og suppleres med dækning for rørskade, svampe- og insektskader og andre specialdækninger.

Har din forening lån i bygningen? Husk brandforsikring

Hvis din forening skylder realkreditinstituttet eller banken penge, er det vigtigt at bygningen er brandforsikret. Det er panthavers sikkerhed for lånet, hvis bygningen skulle brænde.

Transport

Transportforsikring

En transportforsikring dækker jeres sportsrekvisitter og andre værdifulde ejendele, når de skal flyttes fra sted til sted, fx i forbindelse med stævner og konkurrencer.

Mange ro- og kajakklubber, cykelklubber, motorklubber og hestesportsforeninger vælger denne forsikring.

Arbejdsmaskiner

Motoransvar og kasko

Hvis din forening har arbejdsmaskiner, er det vigtigt med ansvarsdækning. Så er din forenings erstatningsansvar dækket, hvis køretøjet skader personer eller deres ejendele.

Over 20 hk?

Som DIF eller DGI-medlem, er din forening automatisk dækket for motoransvar på arbejdsmaskiner under 20 hk. Den kollektive grunddækning omfatter dog ikke større køretøjer. Har I maskiner over 20 hk, anbefaler vi derfor altid en motoransvarsforsikring.

Kaskoforsikring kan desuden være en god idé, så selve køretøjet også er dækket for skader.

Idrætsulykke

Idrætsulykkesforsikring

Med en idrætsulykkesforsikring, kan I som forening sikre jeres medlemmer, hvis de kommer ud for en ulykke ved at dyrke idræt - eller under transport til og fra stævner mv.

I vælger selv, om I vil dække alle, eller blot grupper af, jeres foreningsmedlemmer. Forsikringen er et godt supplement til de private fritids- eller heltidsulykkesforsikringer, som mange medlemmer selv har.

Bestyrelsesansvar

Bestyrelsesansvarsforsikring

Som bestyrelse eller ledelse af en frivillig forening, kan fejl betyde erstatningskrav som griber ind i jeres private formue.

En bestyrelsesansvarsforsikring dækker, hvis bestyrelsesmedlemmer og ledere af idrætsforeningen bliver gjort juridisk ansvarlige og skal betale erstatning.

Forsikringen beskytter medlemmernes private formuer mod erstatningskrav, og vi dækker udgifter til retshjælp – også selv om kravet viser sig at være uberettiget.

Få et prismatch

Aftalen mellem DIF, DGI og Tryg betyder også, at du kan få matchet prisen på de forsikringer, din forening har i dag. Bestil et tilbud og fortæl om jeres behov – så matcher vi prisen på jeres nuværende forsikringer.

78 75 93 95

Et medlemskab med fordele

 

Som DIF og DGI-medlem får din forening særlige rabatter og dækninger i Tryg.
Tilpasset idrætten
Vi tilbyder dækningsudvidelser for de enkelte idrætsgrene og tilpasser forsikringspakken efter jeres foreningsliv.
Erfarne erhvervsrådgivere
Tryg forsikrer danske idrætsforeninger landet over. Vores erfarne rådgivere hjælper med en professionel afklaring af jeres forsikringsbehov.
Få et prismatch
Er din forening allerede forsikret? Bestil et tilbud og fortæl om jeres behov – så matcher vi prisen på jeres nuværende forsikringer.