Transport og Spedition, transportør i lastbil

Tag guiden og se hvilke forsikringer, der passer til din virksomhed inden for transport og spedition

Se de mest gængse forsikringer til branchen

Arbejdsskadeforsikring
Hvis en medarbejder kommer til skade på arbejdet.
Med denne lovpligtige forsikring, er du dækket, hvis en medarbejder kommer til skade i arbejdstiden og får brug for behandling eller erstatning – fx efter fald, løft eller en traumatiserende oplevelse.
Bil- og firmabilforsikring
Kasko og ansvar til din firmabil i én samlet pakke.
Forsikringen dækker, hvis du skader din egen eller andres biler, fx ved påkørsel eller sammenstød. Dit ansvar er også sikret, hvis nogen kommer til skade ved uheldet. Og bliver din firmabil stjålet, får du erstatning.
Erhvervs- og produktansvarsforsikring
Hvis du skal betale erstatning, fx pga. uheld eller fejl.
Hvis du eller en medarbejder laver skade på andre, eller ødelægger deres ting, hjælper vi dig med at håndtere sagen og betale et evt. erstatningskrav. Det samme gælder, hvis et produkt eller en ydelse, du har lavet, er årsag til skaden.
Erhvervsforsikring
Hvis dine ting bliver ødelagt, fx af brand eller hærværk.
Vi dækker de værdier, du har i din virksomhed, hvad enten det er dit varelager, værktøj, maskiner, inventar og it-udstyr. Du vælger selv, hvilke skader du vil forsikres mod, fx brand, tyveri, vandskade eller hærværk. Du kan også forsikre dit ansvar over for kunder i tilfælde af fejl og mangler eller skade på andre.
Lastbilforsikring
Kasko - og ansvarsforsikring til lastbiler over 3500 kg.
Dækker skader på din lastbil ved trafikuheld, tyveri og hærværk. Kommer du til at skade andre eller deres køretøjer i et trafikuheld, er du sikret for dit ansvar - og får du brug for vejhjælp til din lastbil efter et trafikuheld, dækker forsikringen også her.
Sundhedsforsikring
Få hurtig behandling under sygdom og skade.
Bliver en fra arbejdspladsen syg eller skadet, er I sikret hurtig behandling på privathospital med sundhedsforsikringen. Vi dækker fx udredningsforløb, operationer, stresshåndtering og akut krisehjælp.
Varebilforsikring
Kasko og ansvar til din varebil i én samlet pakke.
Dækker skader på din varebil ved trafikuheld, tyveri og hærværk. Kommer du til at skade andre eller deres køretøjer i et trafikuheld, er du sikret for dit ansvar - og får du brug for vejhjælp til din varebil efter et trafikuheld, dækker forsikringen også her.

Få mere at vide

Vil du have rådgivning om den rigtige forsikring?

Kontakt branchespecialisterne i Team Transport på 87 31 87 85 eller teamtransport@tryg.dk

Vil du vide mere om aftalen mellem ITD og Tryg?

Kontakt forsikringskoordinator i ITD Jeanet S. Schmidt på 73 67 45 08 eller jess@itd.dk

Læs om forsikringerne

Se dem her
Bliv klogere
Er du blevet interesseret i en eller flere forsikringer til din branche? Bliv klogere på vores produktsider eller bestil et tilbud – og husk at vi altid gerne hjælper med en løsning, der er tilpasset din virksomheds behov.