Transport og Spedition

De rigtige forsikringer til transport- og speditionsbranchen

Skader på gods eller personer, kan have store konsekvenser, hvis du bliver pådraget et erstatningsansvar. Med en god forsikringspakke er både dit ansvar, gods, køretøj og personale sikret. Så har du økonomisk tryghed, hvis uheldet er ude - og kan komme hurtigt videre.

Sådan er du dækket

 • Arbejdsskadeforsikring
  Dækker dine medarbejdere, hvis de får en skade på arbejdet. Lovpligtig for alle arbejdsgivere.
 • Bil – og firmabilforsikring
  Med en bil- og firmabilforsikring får du både den lovpligtige ansvarsforsikring og en kaskoforsikring.
  Ansvarsforsikringen dækker ved uheld i trafikken, hvis du kommer til at skade dine passagerer og andre personer eller kommer til at skade deres ting og køretøjer.
  Kaskoforsikringen dækker skader på egen bil, trailer eller andet påhæng, hvis de fx bliver stjålet eller får en skade i et trafikuheld.
 • Lastbilforsikring
  Lovpligtig for alle lastbiler. Dækker personskade og tingskade som påføres andre - dog ikke skade på ens egen lastbil. Trækkes din påhængsvogn af et udenlandsk køretøj, kan det være en god idé at købe en selvstændig ansvarsforsikring.
 • Ansvarsforsikring på arbejdsmaskiner
  Virksomhedens selvkørende arbejdsmaskiner skal være forsikret for det ansvar, der kan opstå, hvis de er skyld i skader på personer eller ting. Bruges fx en lift i trafikken, skal der købes en lovpligtig ansvarsforsikring til den.

Få mere at vide

Vil du have rådgivning om den rigtige forsikring?

Kontakt branchespecialisterne i Team Transport på 87 31 87 85 eller teamtransport@tryg.dk

Vil du vide mere om aftalen mellem ITD og Tryg?

Kontakt forsikringskoordinator i ITD Jeanet S. Schmidt på 73 67 45 08 eller jess@itd.dk

Læs om forsikringerne

Se dem her
Bliv klogere
Er du blevet interesseret i en eller flere forsikringer til din branche? Bliv klogere på vores produktsider eller bestil et tilbud – og husk at vi altid gerne hjælper med en løsning, der er tilpasset din virksomheds behov.