Mand med varebil, SMVdanmark

Du får rabat

på erhvervsforsikringer og privatforsikringer

Særlige fordele til medlemmer af SMVdanmark

Som medlem af SMV får du særlige fordele, attraktive priser og mulighed for bonus hos Tryg.

Hold virksomheden kørende med forsikringer fra Tryg

Som medlem af SMVdanmark får du et godt tilbud på de forsikringer, du har brug for. Vi kan blandt andet tilbyde:

eProtect
Dette er vores cyberforsikring til mindre virksomheder. Vores cybereksperter sidder klar til at hjælpe dig døgnet rundt, hvis du har mistanke om cyberangreb. Du er dækket i forbindelse med angreb - inklusiv omkostninger til rekonstruktion af software og data. 

Erhvervsforsikring
Som medlem af SMVdanmark, giver vi dig et godt tilbud på din erhvervsforsikring, når du bestiller tilbud eller booker et møde gennem denne side. Du har mulighed for at sammensætte dit erhvervsforsikring med et bredt udvalg af dækninger, så forsikringen passer til dine behov. Forsikringen dækker bl. a. dit ansvar og dine løsøre.

Sundhedsforsikring
Med sundhedsforsikring som medlem af SMVdanmark, får du et godt tilbud på en fordelagtig dækning. Så kan dine medarbejdere komme hurtigt og sikkert tilbage på arbejde. Vi dækker bl. a. forundersøgelser, smerteudredning og genoptræning. 

Tag kontakt via denne side, hvis du ønsker et tilbud eller at booke et møde som medlem af SMVdanmark. Så kan vi lettere give dig et godt tilbud. 

Kvinde med headset, Tryg Pension

Tryg Pension - Pas godt på din fremtid

Tryg Pension tilbyder dig og din virksomhed fordelagtige pensionsvilkår. Tryg Pension har indgået et samarbejde med Danica og PFS (pension for selvstændige), der sikrer de bedst mulige markedsvilkår hvad enten det gælder pension til dig alene eller hele din virksomhed.

Læs mere

Ekstra gode fordele som medlem af SMVdanmark

Book et møde
Få udvidet netbanksikring
Med tyverisikring er netbankforsikringen udvidet fra 5 til 6 mio. kr. Din bank dækker ikke automatisk virksomheder ved indbrud i netbanken fra hackere, som de gør for privatpersoner. En netbankforsikring sikrer dig ved elektronisk indbrud i virksomhedens netbank.
Øget overdækning på erhvervsforsikringen
Med Erhvervsforsikring hos Tryg som medlem af SMVdanmark udvides overdækningen fra 25 % til 50 %.
Fordel ved generationsskifte
Ved salg af virksomheden kan køber overtage sælgers anciennitet på de bilprodukter, hvor der er trinregulering.

Andre relevante forsikringer og rabat på privatforsikringer

Har du tænkt på andre forsikringer? Vi tilbyder en lang række relevante forsikringer for din virksomhed, som er en del af vores partnerskab med SMVdanmark.

  • Arbejdsskadeforsikring: Vi tilbyder den lovpligtige arbejdsskadeforsikring, så dine medarbejdere er dækket, hvis de kommer til skade i arbejdstiden. Dækningen omfatter blandt andet tab arbejdsevne, udgifter til behandling og erstatning ved varige mén.
  • Kollektiv ulykke: Denne forsikring dækker, hvis dine medarbejdere skulle komme ud for et uheld. Med forsikringen får dine medarbejdere samtidig hjælp til at komme godt tilbage på arbejde.
  • Bygningsforsikring: Med en bygningsforsikring sikrer du både værdien af selve bygningen og bygningens funktion. Vi specialtilpasser forsikringen til alle typer af erhvervsejendomme.
  • Rabat på privatforsikringer: Vi tilbyder også rabat på dine privatforsikringer. Når du tegner forsikringer til din virksomhed hos Tryg, giver vi også dig som indehaver et godt tilbud på dine personlige forsikringer, så både dit hjem og din virksomhed er trygge. 
Bonus til kunder i Tryg.

Bonus på 5 %
som kunde i Tryg

TryghedsGruppen, der er den største aktionær i Tryg, udbetaler for 6. år i træk bonus til kunder i Tryg. Du har mulighed for at få bonus på 5 % af det beløb, du i alt har betalt for dine forsikringer for 2020. 

Læs mere