Maskin og IT-forsikring, mand arbejder med maskiner

Maskin- og it-forsikring – sikrer jeres driftsudstyr mod pludselige skader

Med en maskin- og it-forsikring er I dækket mod skader på jeres maskinelle driftsudstyr. Forsikringen dækker skader, der sker ved pludselige, uforudsete begivenheder af enhver art.

Særlige fordele i maskin- og it-forsikringen

Et supplement til din erhvervsforsikring
Virksomhedens erhvervsforsikring dækker skader efter brand, tyveri og vand. Med maskin- og it-forsikringen er du dækket ved pludselige fysiske skader af enhver art på driftsudstyret.
Dækker de fleste maskiner
Forsikringen dækker langt de fleste typer maskinelt driftsudstyr. Vi kan tilpasse forsikringen særligt til din virksomhed.
Rådgivere med branchekendskab
Hos os får du rådgivning af erfarne erhvervsrådgivere med solidt branchekendskab.

Sådan dækker forsikringen

Maskin og it-forsikringen dækker direkte, fysisk skade på jeres maskinelle udstyr, så længe udstyret befinder sig i bygninger på forsikringsstedet.

Et supplement til erhvervsforsikringen

Maskin- og it-forsikringen supplerer virksomhedens erhvervsforsikring, som dækker fysiske skader efter brand, tyveri og vand. Med maskin- og it-forsikringen er I dækket ved pludselige, uforudsete begivenheder af enhver art. Fx, hvis skæreværktøjet knækker i en CSC-drejemaskine og forårsager skader, eller hvis der sker skader på mobile enheder som bærbare computere eller tablets.

Hvilket maskinelt driftsudstyr er dækket?

Maskin- og it-forsikringen dækker de fleste typer maskiner og elektronisk udstyr, som bruges af produktions-, service, kontor- og håndværksvirksomheder. Fx tele-, måle- og it-udstyr, apparater og instrumenter inklusive deres styrings- og kraftforsyningsanlæg samt sikringsanlæg til brand- og tyverisikring af virksomheden.

Skovsø med redningskrans

Hvilke forsikringer passer til din virksomhed?

Tag vores guide og få et overblik over, hvilke forsikringer din virksomhed har brug for.
Gå til guiden