Tryg Erhverv event
Konference

Cybersikkerhed

Kom til konference hos Tryg i Aarhus og bliv klogere på cybertruslen med nogle af Danmarks mest kompetente eksperter inden for cybersikkerhed.

Brug en eftermiddag i selskab med nogle af Danmarks mest kompetente eksperter indenfor cybersikkerhed og bliv klogere på cybertruslen, hvordan I højner cybersikkerheden i din virksomhed, og hvad vi kan forvente i fremtiden.

Det er gratis at deltage. 

COVID-19
Vi følger myndighedernes anbefalinger og sørger for afstand mellem deltagere. Der kan derfor max være 80 deltagere på dagen - tilmelding sker efter først-til-mølle princippet.

Vi forventer at kunne afholde eventet som angivet. Ændrer myndighedernes anbefalinger sig, vil eventet blive afholdt online i stedet. Du får selvfølgelig besked, hvis noget ændrer sig.

Program

15.00 - 15.10
Velkomst ved Hans Arnum, direktør for Tryg Erhverv.

15.10 - 15.30
Tom Engly, koncernsikkerhedschef i Tryg og formand for regeringens virksomhedsråd for it-sikkerhed, fortæller om rådets forslag om frivillig mærkningsordning for it-sikkerhed.

15.30 - 16.15
Troels Ørting, Bestyrelsesformand for World Economic Forums Centre for Cyber Security, fortæller om cybertrusler ud fra et globalt synspunkt.

16.15 – 16.30
Pause

16.30 – 17.00
Janus Sandsgaard, Dansk Erhverv, fortæller om arbejdet med it-sikkerhed i små og mellemstore virksomheder.

17.00 – 18.00
Keld Norman, Cybersikkerhedsekspert og certificeret etisk hacker fra Dubex A/S fortæller om og demonstrer i praksis hvordan hackere og de cyberkriminelle arbejder, når de bryder ind i vores it-systemer.

18.00 – 18.30
Afsluttende debat med indlægsholderne ved moderator Peter Glüsing, Kommunikationschef i TDC NET.

18.30 – 18.45
Tak for i dag. Vi slutter senest 18.45.

Tilmelding


Det er gratis at deltage. Vi har et begrænset antal pladser, så billetter fordeles efter 'først-til-mølle'-princippet.

Virksomhed / Organisation
Indtast venligst et gyldigt telefonnummer

Dine indtastede oplysninger bliver behandlet i overensstemmelse med vores cookie- og persondatapolitik. Læs mere eller slå cookies fra her.