Falske mails fra Tryg i omløb

Læs mere
Hotel og Restauration

Dit cvr og svar giver en løsning til hotel- og restaurationsbranchen

Du kan finde dit cvr her

Se de mest gængse forsikringer til branchen

Arbejdsskadeforsikring

Hvis en medarbejder kommer til skade på arbejdet. Med denne lovpligtige forsikring, er du dækket, hvis en medarbejder kommer til skade i arbejdstiden og får brug for behandling eller erstatning – fx efter fald, løft eller en traumatiserende oplevelse. 

Du kan beregne prisen for en arbejdsskadeforsikring til din virksomhed her.

Bygningsforsikring

Sikrer dit firma ved fx brand, vandskade eller indbrud.
Når du ejer din erhvervsbygning, skal den være brandforsikret. En bygningsforsikring dækker både brand og andre pludselige skader som fx storm, vandskade og indbrudstyveri. Og får du brug for akut hjælp, fx til at affugte eller dække af, rykker vores beredskab også ud om natten.

Erhvervs- og produktansvarsforsikring

Hvis du skal betale erstatning, fx pga. uheld eller fejl.
Hvis du eller en medarbejder laver skade på andre, eller ødelægger deres ting, hjælper vi dig med at håndtere sagen og betale et evt. erstatningskrav. Det samme gælder, hvis et produkt eller en ydelse, du har lavet, er årsag til skaden.

Erhvervsforsikring + køledybfrost

Hvis dine ting bliver ødelagt, fx af brand eller hærværk.
Vi dækker de værdier, du har i din virksomhed, hvad enten det er dit varelager, værktøj, maskiner, inventar og it-udstyr. Du vælger selv, hvilke skader du vil forsikres mod, fx brand, tyveri, vandskade eller hærværk. Du kan også forsikre dit ansvar over for kunder i tilfælde af fejl og mangler eller skade på andre.

Køledybfrost
Fejl eller strømafbrydelser kan blive dyrt i optøede varer. Med denne dækning, får du erstatning for ødelagte varer, der er opbevaret på frost eller køl. Vi dækker overalt i det land, forsikringsstedet er placeret - på den måde er dine varer også sikret under transport.

Sygedriftstab

Få hjælp til økonomien under langtidssygemeldinger.
Bliver en medarbejder ude af stand til at arbejde i længere tid, dækker vi løn under sygemelding i op til 50 uger. Og mister du penge, på grund af fraværet, erstatter vi driftstabet.

Varebilforsikring

Kasko og ansvar til din varebil i én samlet pakke.
Dækker skader på din varebil ved trafikuheld, tyveri og hærværk. Kommer du til at skade andre eller deres køretøjer i et trafikuheld, er du sikret for dit ansvar - og får du brug for vejhjælp til din varebil efter et trafikuheld, dækker forsikringen også her.

Cyberforsikring til mindre virksomheder

Dækker rådgivning og rekonstruktion af data ved cyberangreb, driftstab i samme anledning og dækning til at opdage, forebygge og begrænse skader ved misbrug af virksomhedens identitet. Du kan gøre forsikringen endnu bedre ved at tilkøbe dækningen Datatab.

Du kan beregne prisen for en cyberforsikring til din virksomhed her.

Er du interesseret i at høre mere?

Få et tilbud
Bliv klogere

Vil du høre mere om en eller flere forsikringer til din branche? Bliv klogere på vores produktsider eller bestil et tilbud – og husk at vi altid gerne hjælper med en løsning, der er tilpasset din virksomheds behov.

online møde

Book online møde

Skal vi gennemgå dine forsikringer, eller har du brug for hjælp til at finde de rigtige forsikringer til din virksomhed?

Du kan nemt booke et møde med en rådgiver direkte her på hjemmesiden.

Læs mere