Forsikringer til ejendomsadminitration, boligforeninger, salg af ejendomme

De rigtige forsikringer til dig i ejendoms- og boligbranchen 

I et felt, hvor mennesker skal rådgives i køb, salg og leje af ejendom, er det vigtigt at sikre sig mod skader, der kan have økonomiske konsekvenser for din virksomhed.

Selv i foreningsarbejdet kan der opstå erstatningsansvar – fx hvis et barn kommer til skade på din ejendoms legeplads. Vi sørger for den rette sikring af dit ansvar – både hvis du rådgiver andre og hvis du ejer bygninger selv.

Sådan er du dækket

  • Arbejdsskadeforsikring
    Har du medarbejdere, dækker denne forsikring, hvis de får en skade på arbejdet. Forsikringen er lovpligtig for alle arbejdsgivere.
  • Bil- og firmabilforsikring
    Med en bil- og firmabilforsikring får du både den lovpligtige ansvarsforsikring og en kaskoforsikring.
    Ansvarsforsikringen dækker ved uheld i trafikken, hvis du kommer til at skade dine passagerer og andre personer eller kommer til at skade deres ting og køretøjer.
    Kaskoforsikringen dækker skader på egen bil, trailer eller andet påhæng, hvis de fx bliver stjålet eller får en skade i et trafikuheld.

Læs om forsikringerne

Se dem her
Bliv klogere
Er du blevet interesseret i en eller flere forsikringer til din branche? Bliv klogere på vores produktsider eller bestil et tilbud – og husk at vi altid gerne hjælper med en løsning, der er tilpasset din virksomheds behov.