Har du brug for hjælp?

70 11 20 20

Har du brug for hjælp?

70 11 20 20

Forsikringer med fordele og attraktive priser 

Som kunde i Velliv har du adgang til en række fordele hos Tryg. Få fx en børneforsikring uden beregning det første år (børn til og med 10 år) og en rottespærre med husforsikringens superpakke. Tryg-kunder er også medlem af TryghedsGruppen og har dermed mulighed for at få bonus. 

 

Bliv ringet op og få en pris med det samme.

Indtast venligst et gyldigt telefonnummer

Fordele til Velliv kunder

Mulighed for bonus

Som kunde i Tryg er du også medlem af TryghedsGruppen, som er den største aktionær i Tryg, du har dermed mulighed for at få bonus – typisk 5-8 %.

 

Mere om bonus

Forsikringer med mere tryghed

Du får ekstra ekstra tryghed på din husforsikring. Vælger du eks. superdækning på dit hus, får du en gratis rottespærre. 

 

 

Se forsikringer

Børneforsikring gratis i et år 

Børn til og med 10 år får børneforsikringens ulykkesforsikring gratis det første år. Den dækker døgnet rundt – også ved farlig sport og tandskader. 

 

Læs mere her

Flere fordele til dig

Læs mere
Bilforsikring - Førerforsikring uden beregning

Førerforsikringen dækker enhver fører af bilen, hvis der sker personskade efter et solouheld fx også hvis bilen lånes ud til børn eller venner.

Indboforsikring - Uheldsdækning uden beregning

Dækker uheld og pludselige skader på dine ting - fx hvis du spilder rødvin i din sofa, eller et skab falder ned, og alt indhold går i stykker. Dog dækkes skader på dine elektriske apparater ikke.

Husforsikring - Mere Tryghed uden beregning

Forsikringen dækker fx tyveri, hærværk og pludselige skader på byggematerialer, som skal monteres i huset.

Børneforsikring - Uden beregning det første år, børn til og med 10 år

Børneforsikring(1. mio. kr. i sum), uden beregning første år, til børn til og med 10 år. Der er altid strakserstatningsdækning med uden beregning.

Bonus i tryg - kvinde tjekker sin bonus på sin mobil

Kunder i Tryg har mulighed for bonus

Som kunde i Tryg, gennem en af vores samarbejdspartnere, er du medlem af TryghedsGruppen, der er den største aktionær i Tryg. TryghedsGruppen udbetaler i 2024 bonus til deres medlemmer svarende til 6 % af dine forsikringer hos Tryg for 2023.

Læs om bonus