DLG landbrug er til dig som er landmand og som ønsker særlige fordele i forsikringen

NYT:

Fordelagtig kollektiv sundhedsforsikring

Læs mere

Tryg forsikringer som landbrugskunde hos DLG

Partnerfordele som kunde hos DLG og Tryg

Som landbrugskunde hos Tryg gennem DLG kan vi tilbyde dig en række fordele.

Sikret hele verden rundt
Med Årsrejseforsikring er du og din familie dækket, når I rejser i hele verden, uanset hvor rejsen går til. Så er I trygge, hvis i får behov for hospitalsbehandling, krisehjælp eller redningshjælp.

Lav pris på sundhedsforsikring i 2021
Du får sundhedsforsikringen til en fast lav pris i 2021, uafhængigt af hvor mange medarbejdere du har. Vi sikrer dig og dine medarbejdere den behandling , som I har behov for. Det er samtidig muligt for både dig og dine medarbejdere at medforsikre ægtefælle/samlever. Sundhedsforsikringen omfatter blandt andet forundersøgelse, operation og smerteudredning. Vi tilbyder også digitale og telefoniske services som StressStop-linjen, Tryg Lægehotline, Tryg Sundhedsportal og Tryg Vejviser.

Hvis uheldet er ude
Med Kollektiv Ulykke er du sikker på, at dine medarbejdere får hjælp, hvis de skulle komme ud for en ulykke. Forsikringen dækker ved varige mén fra 5 %, hvis der er behov for behandling ved kiropraktor eller fysioterapeut eller ved tand- og tyggeskader. 

Få et online IT-tjek, så du har det digitale i orden
Det kan være nemt at overse sin digitale sikkerhed. Med Terra Connect IT-tjek sikrer vi, om din IT er sikker og opdateret – helt uden omkostninger. IT-tjekket foregår online, hvor Terra Connect hjælper dig og gennemgår dine muligheder. Så undgår du ubehagelige, digitale overraskelser.

Vil du høre mere?
Du kan vælge at booke et møde eller at blive ringet op på et tidspunkt, som passer dig. Så tager vi en snak og giver et uforpligtende tilbud.

Du kan læse om Tryg landbrugsforsikring og flere gode fordele herunder.

Særlige fordele som kunde hos DLG og Tryg

Nyhed: Bedre IT-sikkerhed for dit landbrug
Som ny kunde og ejer af et større landbrug får du nu Trygs cyberforsikring eProtect og et IT-tjek fra Terra Connect - helt uden beregning. Du får besøg af en konsulent, som gennemgår IT-sikkerheden i dit landbrug. Med eProtect får du 24/7 rådgivning og erstatning af tab ved cyberangreb. Bestil et uforpligtende opkald eller møde og find ud af, om vi kan tilbyde dig dette fordelagtige tilbud.
Dødsulykkeforsikring
Som kunde i DLG får du kollektiv dødsulykke, så du er dækket, hvis tragedien rammer. Dækningen er automatisk inkluderet i din landbrugspakke. Med kollektiv dødsulykke har du en dækningssum på 500.000 kr. Meddækning af ægtefælle eller samlever er inkluderet i forsikringen.
Automatisk flytteret
Forsikringen indeholder automatisk en flytteret. Får du erstatning for en skade sket på ét matrikelnummer, kan du vælge at bruge beløbet på en bygning på et andet matrikelnummer.
Én selvrisiko per skade
Hvis du får en skade, som rammer flere af de forsikringer, der er på din landbrugsforsikring, så skal du kun betale én selvrisiko, hvis du er medlem af Tryg Landbrug.

Skræddersyede forsikringer til landbrug

Alle forsikringer samlet i én overskuelig forsikringspakke
Landbrugsforsikringen indeholder alle de dækninger, du har brug for. Forsikringen dækker både dig som privatperson og din bedrift.

Som landbrugskunde i Tryg får du en række ekstra fordele. Vi har sørget for, at du får de bedste priser og dækninger, når du skal forsikre dit landbrug. Landbrugsforsikringen, som giver dig adgang til de mange fordele, omfatter følgende forsikringer:

  • Bygningsforsikring: Denne forsikring dækker både privat- og erhvervsbygninger.
  • Indboforsikring: Forsikringen dækker hvis dit private indbo bliver skadet.
  • Løsøreforsikring: Dækker dit løsøre ved brand, vandskade, tyveri eller hærværk, også privat.
  • Ansvarsforsikring: Dækker dit ansvar, både som privatperson og indehaver af et landbrug.

Privatfordele med Tryg Landbrug
Du får et godt tilbud på dine privatforsikringer, når du har landbrugsforsikring hos Tryg. Du er allerede dækket på bygning, indbo, ansvar og løsøre. Vi tilbyder dig samtidig følgende rabatter: 

  • 10 % rabat på din ulykkes-, årsrejse- og fritidshusforsikring samt på bolig uden for ejendommen.
  • 15 % rabat på din bilforsikring. Dette tilbud gælder også førstegangs bilejere, så alle i husstanden er sikre på landevejen.

Læs mere om landbrugsforsikringen og andre relevante forsikringer for dig herunder.

Betingelser og fakta