Har du brug for hjælp?

70 11 20 20

Har du brug for hjælp?

70 11 20 20

DLG landbrug er til dig som er landmand og som ønsker særlige fordele i forsikringen

Ring og hør mere
44 20 33 92

Tryg forsikringer som landbrugskunde hos DLG

Få ekstra fordele som kunde i DLG

Som landbrugskunde hos Tryg får du en række fordele. Er du også DLG kunde opnår du en række yderligere rabatter og ekstra fordele, så du kan føle dig tryg i hverdagen.

Fordele med
Tryg Landbrug

Særlige fordele som
kunde hos DLG og Tryg

Automatisk flytteret

Forsikringen indeholder automatisk en flytteret. Får du erstatning for en skade sket på ét matrikelnummer, kan du vælge at bruge beløbet på en tilsvarende bygning på et andet matrikelnummer.

Årligt forsikringstjek med underforsikringsgaranti

Du får hvert år et forsikringstjek og en underforsikringsgaranti, der dækker med op til 5 mio. kr. ekstra, hvis virksomheden har udvidet efter seneste forsikringstjek.

Én selvrisiko per skade

Du skal kun betale én selvrisiko, hvis en skade rammer flere af de forsikringer på din landbrugsforsikring, der indgår i Tryg Landbrug.

Mulighed for årlig bonus

Når du er kunde hos Tryg, er du medlem af TryghedsGruppen, som er den største aktionær i Tryg. TryghedsGruppen udbetaler hvert år bonus til deres medlemmer - typisk 5-8% af den samlede årlige pris på dine forsikringer hos Tryg.

Private fordele til landbrugskunder via DLG

Som landbrugskunde hos Tryg gennem DLG får du yderligere fordele og rabatter oveni de eksisterende rabatter på privatforsikringer.

Op til 20-30 % rabat på privatforsikringer

Som landbrugskunde får du allerede rabat på blandt andet ulykke og årsrejseforsikring. Med DLG får du: 

  • Op til 30 % rabat på privat bil- og bådforsikring
  • Op til 20 % rabat på indbo-, hus-, person- og årsrejseforsikring samt mange andre forsikringer som hunde- og katteforsikring.

Udover rabatterne får du også særlige fordele:
 

Jagtuanvendelighed
Når du har hundeforsikring hos Tryg, får du med DLG dækningen jagtuanvendelighed med. Så er din hund sikret, hvis den skulle blive erklæret uanvendelig til jagt i tilfælde af sygdom eller ulykke. 

Særlige fordele på din private bilforsikring:

  • Feriebil uden beregning: Når du har kasko på din privatbil får du feriebil uden beregning med DLG, så du kan komme omkring, selvom din bil skulle stå af. 
  • P-skade uden beregning: Skulle der opstå en skade på din bil under parkering, er du med DLG dækket mod disse skader, når du har kasko. 
Læs mere

Betingelser og fakta