Har du brug for hjælp?

70 11 20 20

Har du brug for hjælp?

70 11 20 20

privatforsikringer gennem Land & Fritid

Privatforsikringer gennem Klub Land & Fritid

Læs mere om dine fordele og forsikringsdækninger som medlem af  Klub Land & Fritid.

Attraktive priser og dækninger som medlem af Klub Land & Fritid

Som medlem af Klub Land & Fritid får du fx en alarm med din indboforsikring og en rottespærre med husforsikringens superpakke. Tryg-kunder gennem Klub Land & Fritid er også medlem af TryghedsGruppen. Det betyder, at du har mulighed for at få bonus – typisk 5-8 %, og du er med til at skabe større tryghed i Danmark gennem TrygFonden.

Kontakt os for en uforpligtende snak eller et møde

Vi vil meget gerne høre fra dig. Du kan kontakte os herunder, så giver vi dig et godt tilbud med hjælp fra Klub Land & Fritid. Du kan bestille tilbud eller booke et møde med en af vores rådgivere. 

Fordele til dig som kunde hos Tryg gennem Klub Land & Fritid

Pakkeløsning

Som kunde hos Tryg, har du mulighed for selv at skræddersy din forsikringspakke, så den dækker præcis dine behov. Vi har en bred palette af forsikringer, så du kan være sikker på at være dækket, hvis uheldet er ude.

Fordelagtigt partnerskab med Land & Fritid

Når du er forsikret hos Tryg gennem samarbejdsaftalen med Land & Fritid, kan du få op til 28% på dine forsikringer.

Mulighed for årlig bonus

Har du forsikringer hos os, er du medlem af TryghedsGruppen, der er den største aktionær i Tryg og står bag TrygFonden. Det giver dig flere fordele: Du har mulighed for at få bonus, og du er med til at skabe større tryghed i Danmark.

Skræddersy din forsikringspakke

Vi tilbyder de mest gængse forsikringer såvel som nogle af de mere specialiserede, så alle dine behov er dækket. Du får samtidig en masse fordele, som udover vores services dækker tilbud på alt fra alarmer til rottespærre i dit hjem. Nedenfor kan du læse om nogle udvalgte forsikringer, med ekstra fordele til medlemmer af Klub Land & Fritid, der samler deres forsikringer hos os.

Har du en jagthund?

Trygs hundeforsikring giver dig tryghed i hverdagen. Vi dækker nemlig  både ansvar, sygdom og dyrlægetransport. Som noget særligt dækker vi også Jagtuanvendelighed uden ekstra beregning. Det betyder at vi udbetaler op til 80 % af livdækningen, hvis din hund ikke længere kan bruges til jagt.

Ekstra fordele på bilforsikringen

Din bilforsikring dækker både, hvis du ejer eller leaser en bil. Du får den lovpligtige ansvarsforsikring, kaskoforsikring og er også sikret, hvis du selv kommer til skade. Som medlem af Klub Land & Fritid får du 15 % ekstra rabat på forsikringen. Samtidig har vi sørget for, at du automatisk er dækket ved p-skader og har mulighed få en lånebil i op til 35 dage, hvis din bil bliver totalskadet eller du må undvære den på grund af tyveri, når du vælger kaskodækning på din personbil.

Undgå rotter i hjemmet

Når du skal forsikre dit hus så vælg Superpakken. Her får du en rottespærre inklusiv montering af vores autoriserede samarbejdspartner, KloakTek, uden beregning. 

Bonus til kunder i Tryg.

Trygs kunder får
bonus

Når du er kunde hos os gennem en af Trygs samarbejdspartnere, er du medlem af TryghedsGruppen, som er den største aktionær i Tryg.
Du har dermed mulighed for at få bonus – typisk 5-8 %.

 

Tilbud til dig, der er kunde hos Tryg gennem DLG

Hvis du er kunde i Tryg gennem DLG, har du mulighed for at få et tilbud med flere fordele gennem aftalen med Klub Land & Fritid. Book et møde med os og hør mere om fordelene i Tryg gennem Klub Land & Fritid.

Betingelser og fakta

Tryg plus-fordele til gruppeaftalerne i Tryg

Fordele til dig, der samler flere forsikringer

Samler du dine forsikringer i Tryg, får du unikke fordele f.eks. Tryg ID, der hjælper dig, hvis din identitet bliver misbrugt – også på de sociale medier.

Læs mere om fordelene