nedlagt landbo tryg dlg

Tryg forsikringer som 
landbokunde hos DLG og Land & Fritid

Attraktive priser og dækninger gennem DLG og Land & Fritid

Som kunde hos DLG eller medlem af Land & Fritid og indehaver af et nedlagt landbrug, kan vi tilbyde dig en række ekstra fordele og gode tilbud, når du er kunde i Tryg. 

Sikret hele verden rundt
Med årsrejseforsikring er du og din familie dækket, når I rejser i hele verden, uanset hvor rejsen går til. Så er I trygge, hvis i får behov for hospitalsbehandling, krisehjælp eller redningshjælp. Denne dækning er automatisk inkluderet, når du vælger landboforsikringen.

Hvis tragedien rammer
Som kunde hos DLG eller medlem af Land & Fritid får du kollektiv dødsulykke, så du er dækket, hvis tragedien rammer. Dækningen er automatisk inkluderet i din landbopakke. Med kollektiv dødsulykke har du en dækningssum på 500.000 kr. og meddækning af ægtefælle eller partner er inkluderet i forsikringen.

Vil du høre mere?
Du kan vælge at booke et møde eller at blive ringet op på et tidspunkt, som passer dig. Så tager vi en snak og giver et uforpligtende tilbud.

Du kan læse om Tryg landboforsikring og flere gode fordele herunder.

Fordele for dig som kunde hos Tryg gennem DLG eller Land & Fritid

Billigere bilforsikring som førstegangsbilejer
Vi tilbyder 15 % på din bilforsikring, når en person i din husholdning køber sin første bil. Så kan de sikkert sætte sig ind i sin første bil.
Dødsulykkeforsikring
Som kunde i DLG får du kollektiv dødsulykke, så du er dækket, hvis tragedien rammer. Dækningen er automatisk inkluderet i din landbrugspakke. Med kollektiv dødsulykke har du en dækningssum på 500.000 kr. Meddækning af ægtefælle eller samlever er inkluderet i forsikringen.
Én selvrisiko per skade
Hvis du får en skade, som rammer flere af de forsikringer, der er på din landboforsikring, så skal du kun betale én selvrisiko, hvis du er medlem af Tryg Landbo.
Mulighed for årlig bonus
Har du forsikringer hos os, er du medlem af TryghedsGruppen, der er den største aktionær i Tryg og står bag TrygFonden. Det giver dig flere fordele: Du har mulighed for at få bonus, og du er med til at skabe større tryghed i Danmark.

Alle forsikringer samlet i én overskuelig forsikringspakke

Der er mange specielle omstændigheder, når man har et nedlagt landbrug. Landboforsikringen indeholder alle de dækninger, du har brug for. Med landboforsikringen er du solidt dækket på din ejendom, dine ting og dit ansvar.

Landboforsikringen består af fire forsikringer:

  • Bygningsforsikring: Denne forsikring dækker dine bygninger, både beboelse og anden bebyggelse.
  • Indboforsikring: Forsikringen dækker, hvis du får skade på dit indbo.
  • Løsøreforsikring: Dækker dit løsøre ved brand, vandskade, tyveri eller hærværk.
  • Ansvarsforsikring: Dækker dit ansvar, hvis du gør skade på personer eller ting.

Gør dine forsikringer endnu bedre
Du får mange fordele som kunde hos Tryg. Du har mulighed for at udvide din pakke, så den bliver endnu bedre:

  • Tryg Bilpleje: Med Tryg Bilpleje får du hjælp til at komme videre, hvis bilen bryder sammen eller du løber ind i andre problemer under køreturen. Vi sørger for, at bilen bliver kørt på værkstedet eller hjem til dig.Med Tryg Bilpleje blandt andet hjulskifte to gange årligt og opbevaring af dine ekstra hjul.
  • Fejl- og uheldsforsikring: Denne forsikring dækker mod dagligdagens uheld. Så er du sikret, hvis funktionsfejl eller ærgerlige uheld skulle gøre skade på dine private ting.

Læs mere om landboforsikringen og andre relevante forsikringer herunder.

Betingelser og fakta