Har du brug for hjælp?

70 11 20 20

Har du brug for hjælp?

70 11 20 20

Attraktive priser og fordele til dig

Sammen med Tryg tilbyder Ase forsikring en række fordele for dig som medlem. Med Ase lønsikring kan du fx sikre dig tryghed i økonomien med forsikring af din indkomst. 
 

Book et møde eller ring til os på 44 20 48 48, og hør mere om dine fordele og priser. Er du ikke allerede medlem af Ase, men ønsker at købe de fordelagtige forsikringer, kan du melde dig ind her.

Indtast venligst et gyldigt telefonnummer

Fordele til Ase medlemmer

Mulighed for bonus

 

Som kunde i Tryg er du også medlem af TryghedsGruppen, som er den største aktionær i Tryg, du har dermed mulighed for at få bonus – typisk 5-8 %.

 

 

 

Mere om bonus

Ase tilbyder nu lønsikring i samarbejde med Tryg

Medlemmer af Ase kan købe Lønsikring, der er en forsikring af din indtægt. Lønsikring giver dig ret til at få udbetalt et beløb oveni dagpengene, hvis du mister dit job. Med en lønsikring får du derfor en ekstra økonomisk tryghed, hvis du bliver arbejdsløs. Ase lønsikring gælder IKKE som en privatforsikring i forbindelse med gratis coaching.

 

 

 

Læs mere om Ase Lønsikring

Gratis professionel coaching

Som Tryg kunde gennem Ase får du gratis professionel coaching omkring dit arbejdsliv. 

Tænker du måske på at skifte job, branche eller noget helt andet, men får ikke handlet på det? Ved professionel coaching finder du ind til kernen af, hvorfor noget kan være svært eller hvad der fx demotivere eller motivere dig. Mange oplever perioder med fx stress i deres arbejdsliv. Ofte drøftes det med venner og familie, sommetider med kolleger og chefer, men sjældent med en professionel stresscoach. Med hjælp fra Ases stresscoaches får du viden om dig selv, og hvad der udløser din stress. Du lærer, hvordan du undgår stress og forebygger stress i fremtiden. 

Lad Ases coaches hjælpe dig med det første skridt mod et bedre arbejdsliv. Disse unikke fordele gælder ved køb af minimum én privatforsikring. 

 

 

Særlige fordele til Ase medlemmer

Læs mere om fordele
Samlerabat på 10 %, hvis du har 5 forsikringer eller derover

Har du Ase Lønsikring er du godt på vej mod at opnå samlerabat. Den tæller som en forsikring.

Bonus i tryg - kvinde tjekker sin bonus på sin mobil

Kunder i Tryg har mulighed for bonus

Som kunde i Tryg, gennem en af vores samarbejdspartnere, er du medlem af TryghedsGruppen, der er den største aktionær i Tryg. TryghedsGruppen udbetaler i 2024 bonus til deres medlemmer svarende til 6 % af dine forsikringer hos Tryg for 2023.

Læs om bonus