På ukendt grund med tillid til hinanden

Portræt af Morten

Morten Hyllekilde Andersen

Systemarkitekt
Tryg IT

På ukendt grund med tillid til hinanden
Jeg er kandidat i Software Engineering fra ITU og arbejdede i flere år som IT-konsulent i en global konsulentvirksomhed. Det var spændende, men jeg ville gerne skabe noget mere og være den, der sætter kursen og tager ansvaret hele vejen for at nå i mål med nye løsninger og produkter. Også når vejen frem går over ukendt grund. Det kan jeg i Tryg.

Modet og evnen til at gå nye veje
Jeg så ikke umiddelbart Tryg som en fremtrædende IT-virksomhed. Men så hørte jeg om ambitionerne og blev solgt på udfordringerne og muligheden for at skabe noget fedt inden for IT. Her kan jeg være med til at definere retning for det kæmpe spring, vi er ved at tage, og vide, at der er økonomisk opbakning til den. Vi arbejder mere og mere med cloudløsninger, og med koncepter som AI og machine learning, der skal kunne hjælpe med at understøtte kundernes behov.  

Tillid giver indflydelse og sætter min nysgerrighed fri
Jeg oplever, at det er i den daglige ping-pong med kollegaer, at vi skaber noget sammen. Her er ingen 0-fejlkultur. Vi foreslår ting, vi prøver dem af, og så vurderer vi virkningen. Det giver frihed til at dreje løsningen den vej, du vurderer, er nødvendig og interessant. Tryg er gode til at tage imod forslag, og jeg har fået stor indflydelse, selvom jeg kun har været her i ét år. Jeg er ikke specialist på alle områder, så dialog og tillid mellem mig og mine kollegaer er nøglen til succes. 

Vi tager ansvar for trygheden
I Tryg arbejder vi som udgangspunkt 37 timer om ugen, men der er masser af plads til fleksibilitet. Det er med til at passe på medarbejderne, ligesom Tryg også tager ansvar i samfundet. Det er motiverende at udvikle og skabe noget, der påvirker vores kunder og samfundet positivt. Ser du noget, der kan forbedres, så rykker du. Det gælder også min egen udvikling. Hvor vil jeg hen, og får jeg opgaverne til det? Det taler jeg løbende med min leder om.

Portræt af Anders

Bring dit talent i spil

Tryghed skaber ikke sig selv. Du kan være med til at skabe den, når du tager ansvaret og investerer dig selv og din karriere i Tryg.

Her kan du se, hvor du kan bringe dit talent i spil.

Søg job