Skab udviklingen

Verden forandrer sig, og
du følger ikke bare med

I Tryg går du forrest og skaber udviklingen sammen med dine kolleger. Det kræver både mod, vilje og evnen til at gå nye veje. Vi kæmper hver dag for at udvikle vores position som en af Nordens største tryghedsskabere. Det giver store muligheder for dig, som kan, vil og tør sætte tryk på din egen og på virksomhedens udvikling. En fælles udvikling, der gør, at vi også i morgen er den førende leverandør af tryghed til vores kunder, til samfundet – og til dig og dine kolleger.

Når du starter i Tryg, kommer du med på en udviklingsrejse, der handler om at skabe tryghed. Vi er blandt Nordens største forsikringsselskaber med mere end 5 mio. kunder, 6.800 medarbejdere på tværs af Danmark, Norge og Sverige og en historie, der rækker tilbage til 1700-tallet. Udover Tryg Forsikring er en række brands samlet under Tryg-koncernen. Det giver dig uanede muligheder for at udvikle dig selv og din karriere, mens du arbejder med løsninger, der påvirker millioner af mennesker.

Vi følger en ambitiøs strategi, der rækker ud over standarden, og som allerede giver gode resultater. Vi vil stadig udvikle vores position som tryghedsskaber; for vores kunder, for samfundet og for hinanden. Men tryghed er ikke statisk. Verden og markedet udvikler sig hele tiden og skaber nye behov – og nye muligheder. Derfor arbejder vi agilt, og forandrer løbende på vores produkter, løsninger og services, så de matcher markedet.

Her tør vi tage chancer, og det giver dig frihed til at forfølge dine idéer og skabe noget nyt. 

Portræt af Morten

Mød Morten og hans kolleger

I Tryg får du ledere og kolleger, der lægger vægt på både trivsel og resultater. Vi bygger på hinandens tillid, når vi udvikler
morgendagens tryghedsskaber.

Mød dine nye kolleger

Når vi bevæger os fremad med innovation og ny teknologi, værner vi samtidig om vores historie og vores ”old school tech”, som også er del af vores dna. Vi ser dette mix af nyt og det bedste af det gamle som et stort potentiale for udvikling af både medarbejderne og virksomheden.

Vi ved, at der er masser af solid værdi i den måde, vi altid har drevet forsikringsvirksomhed og været kollegaer på. Derfor møder du hver dag ind på en ordentlig arbejdsplads, hvor du kan regne med, at dine kollegaer har din ryg, og hvor du kan trække på deres lange erfaring. Og støder du på gammelt tankegods, som du mener, holder os tilbage, har du masser af mandat til at udfordre det.

Her får du løbende opgraderet dine kompetencer, så du er helt skarp på den nyeste udvikling i dit fag og i vores branche. Det giver dig de bedste forudsætninger for at sætte dit aftryk og gøre dit til, at vi også i morgen kan trække førertrøjen over hovedet. Her lever vi nemlig for at vinde og skabe resultater sammen.

Portræt af Anders

Bring dit talent i spil

Tryghed skaber ikke sig selv. Du kan være med til at skabe den, når du tager ansvaret og investerer dig selv og din karriere i Tryg.

Her kan du se, hvor du kan bringe dit talent i spil.

Søg job