Mød en kollega

Lise Ørneborg Kamper, Leder af Strategi Erhverv


”Når jeg træner med fodboldholdet kobler jeg af og klarer hjernen. Det giver balance i forhold til det strategiske arbejde med at udvikle forretningen i Tryg Erhverv. Det er spændende at være med til at sætte retning for en stor organisation som Tryg på kort og lang sigt.
Det betyder meget for mig at være i en virksomhed, der godt tør tage nogle satsninger og har høje ambitioner for forretningen. Det giver en virkelig god kultur, som jeg også kan mærke i den daglige ledelse af mine dygtige medarbejdere, der går forrest og driver en masse udvikling.
Det er også en vigtig kerne i kulturen, at Tryg har et godt omdømme og tager samfundsansvar. Jeg har en stolthed over, at vi giver noget tilbage til kunderne og til samfundet gennem familieskabet med Tryghedsgruppen og Trygfonden.”

Lise Ørneborg Kamper, Leder af Strategi Erhverv

Casper Mørup, Technical Analyst


"Jeg var skeptisk omkring forsikringsselskaber som en stor støvet maskine. Men i Tryg har vi det her store komplekse it-landskab, som rummer så mange fede ting og er i kæmpe udvikling lige nu.
Min chef er god til at finde opgaver til mig og rykke rundt på mig i forhold til den karrieresti, jeg er på. Jeg bliver udfordret og oplever nye ting hver dag. Og jeg kommer meget rundt i organisationen, finder nye løsninger og muligheder og får systemer til at lykkes.
Og det fungerer vildt godt med familieliv og arbejdsliv, min chef støtter begge ting. Det er vanvittig vigtigt for mig at have et arbejde, der er så fleksibelt, at jeg faktisk kan være en god far overfor mine børn.”

Casper Mørup, Technical Analyst

Camilla Jensen, Kunderådgiver

"Det er lidt som en lille familie i vores team. Der er plads til at være den man er, fuldstændig. Cheferne er nemme at snakke med og vil altid gerne hjælpe. Vi har mange events, hvor vi slipper telefonen og hygger os og fejrer dem, der har gjort det ekstra godt. Vi lærer af hinanden, bakker hinanden op og løfter i flok – samtidig med at vi har individuelle mål.
Det fede er, at man kan udvikle sig helt vildt Det er faktisk kun dig selv, der sætter en stopper for, hvad du egentlig kan og vil opnå. Jeg har ambitioner om meget, jeg er for ung til helt at have planlagt min karriere. Men jeg bliver i Tryg, der er tonsvis af muligheder og det er et super dejligt sted at være.”

Foto af Camilla Jensen, Kunderådgiver

Martin Johannesson, Overtaksator

”Den forskel vi gør, bliver tydelig i mit arbejde. Jeg er glad for friheden til at styre mine egen dag – hvordan jeg planlægger tiden og hvordan jeg løser opgaven. Jeg bruger mig selv meget og skal kunne håndtere mennesker i krise. Måske har de været udsat for indbrud eller der har været brand i deres hjem. Når man banker på døren, ved man ikke, hvem der åbner.
Det betyder alt for mig at mærke, hvad behovet er og lynhurtigt skabe den tillid, der skal til for at hjælpe. At løse situationen giver mig energi og motivation, det er det vigtigste i jobbet, når det har været en god oplevelse for kunden og de er rolige og trygge, når man går derfra.”

Foto af Martin Johannesson, Overtaksator

Benjamin Alex, Head of Business Efficiency

“In my team we look at new technologies, that can actually help the business, like robotics, speech analytics, sourcing - all the cool stuff. I work across the three Nordic locations and enjoy the flexibility in Tryg, you can do what you want as long as you deliver. That inspires me to do my best.
I also appreciate the way Tryg values you as a person and care for your family - a prioritization unlike anything I have experienced before. I have worked in several places abroad but moving to Denmark with my family was a big change.
It was a cultural shock for my family to leave India and move to a western country for the first time. Initially we had decided spending one year to try it out. The transition was easy, it is so comfortable here.
In Denmark I experience a very high respect for humanity, people respect people, it is a huge advantage for somebody moving here and getting adjusted. Now I wouldn’t live anywhere else but Denmark.”

Foto af Benjamin Alex, Head of Business Efficiency

Receptionen på Trygs hovedkontor

 

 

 

 

Ledige stillinger