Tillid, samspil og udvikling
hele vejen rundt

Hos Tryg bygger vi på hinandens tillid, når vi bevæger os ud på ukendt grund som morgendagens tryghedsskaber. Vi tror på, at tillid og frihed under ansvar motiverer din nysgerrighed og dit mod til at gå nye veje. Her kan du møde nogle af dine kommende kolleger i Tryg og læse deres historier.

Portræt af adam

Jeg valgte at gå til Tryg, fordi det er en markedsledende virksomhed, hvor der er momentum og økonomisk råderum til at investere i innovation.

Adam Petersen 

Head of Nordic Innovation

Læs Adams historie

Casper Mørup, Technical Analyst

"Jeg var skeptisk omkring forsikringsselskaber som en stor støvet maskine. Men i Tryg har vi det her store komplekse it-landskab, som rummer så mange fede ting og er i kæmpe udvikling lige nu.
Min chef er god til at finde opgaver til mig og rykke rundt på mig i forhold til den karrieresti, jeg er på. Jeg bliver udfordret og oplever nye ting hver dag. Og jeg kommer meget rundt i organisationen, finder nye løsninger og muligheder og får systemer til at lykkes.
Og det fungerer vildt godt med familieliv og arbejdsliv, min chef støtter begge ting. Det er vanvittig vigtigt for mig at have et arbejde, der er så fleksibelt, at jeg faktisk kan være en god far overfor mine børn.”

Casper Mørup, Technical Analyst

Jeg blev solgt på udfordringerne og muligheden for at skabe noget fedt inden for IT

Morten Hyllekilde Andersen

Systemarkitekt

Læs Mortens historie

Martin Johannesson, Overtaksator

”Den forskel vi gør, bliver tydelig i mit arbejde. Jeg er glad for friheden til at styre mine egen dag – hvordan jeg planlægger tiden og hvordan jeg løser opgaven. Jeg bruger mig selv meget og skal kunne håndtere mennesker i krise. Måske har de været udsat for indbrud eller der har været brand i deres hjem. Når man banker på døren, ved man ikke, hvem der åbner.
Det betyder alt for mig at mærke, hvad behovet er og lynhurtigt skabe den tillid, der skal til for at hjælpe. At løse situationen giver mig energi og motivation, det er det vigtigste i jobbet, når det har været en god oplevelse for kunden og de er rolige og trygge, når man går derfra.”

Foto af Martin Johannesson, Overtaksator

Portræt af Sofie

Vi tænker meget på brugervenlighed og på at bygge tryghed ind i vores systemer.

Sofie Amalie Johansen

Product Owner 

Læs Sofies historie

Benjamin Alex, Head of Business Efficiency

“In my team we look at new technologies, that can actually help the business, like robotics, speech analytics, sourcing - all the cool stuff. I work across the three Nordic locations and enjoy the flexibility in Tryg, you can do what you want as long as you deliver. That inspires me to do my best.
I also appreciate the way Tryg values you as a person and care for your family - a prioritization unlike anything I have experienced before. I have worked in several places abroad but moving to Denmark with my family was a big change.
It was a cultural shock for my family to leave India and move to a western country for the first time. Initially we had decided spending one year to try it out. The transition was easy, it is so comfortable here.
In Denmark I experience a very high respect for humanity, people respect people, it is a huge advantage for somebody moving here and getting adjusted. Now I wouldn’t live anywhere else but Denmark.”

Foto af Benjamin Alex, Head of Business Efficiency

Poirtræt af kunderådgivere

Vi startede alle tre som kunderådgivere og har udviklet os videre. Du skal bare lægge en plan og gå efter det – det har vi gjort.

Camilla Jensen, Malene Bøgh, Allan Hansen

Kunderådgivere

Læs deres historie
Portræt af Anders

Bring dit talent i spil

Tryghed skaber ikke sig selv. Du kan være med til at skabe den, når du tager ansvaret og investerer dig selv og din karriere i Tryg.

Her kan du se, hvor du kan bringe dit talent i spil.

Søg job