Mærk tilliden

Vi bygger på samspil og
udvikling hele vejen rundt

Portræt af Sofie

Hos Tryg bygger vi på hinandens tillid, når vi bevæger os ud på ukendt grund som morgendagens tryghedsskaber. Vi tror på, at tillid og frihed under ansvar motiverer din nysgerrighed og dit mod til at gå nye veje. Du får ledere og kolleger, der lægger vægt på både trivsel og resultater. Det sætter os i stand til at udvikle tæt sammen med vores kolleger og til at være der 100%, når uheldet er ude for en kunde. Hos Tryg oplever du en kultur, der bygger på tillid, samspil og udvikling hele vejen rundt.

Som medarbejder i Tryg bliver du en del af en livlig arbejdsplads med fokus på den sunde balance mellem arbejde og fritid. Vi lægger stor vægt på moderne teamwork, hvor vi bevæger os hurtigt, lytter til hinanden og bakker op om initiativ, gode idéer og modige beslutninger.

Hvis du er klar til at yde en ekstra indsats, når vi har travlt, kan du være sikker på, at fleksibiliteten går den anden vej, når du har brug for det. Det handler om tillid, og om troen på hinandens talent.

Portræt af Morten

Mød Morten og hans kolleger

I Tryg får du ledere og kolleger, der lægger vægt på både trivsel og resultater. Vi bygger på hinandens tillid, når vi udvikler
morgendagens tryghedsskaber.

Mød dine nye kolleger

Vi er her for at skabe resultater og for at vinde – og det gør vi som et fællesskab. Vores forskelligheder er vores styrke, og derfor finder du altid en hjælpende hånd i Tryg. Vi ønsker at se hinanden lykkes, så vi fejrer sejrene sammen. Du kan regne med dine lederes opbakning til at forfølge dine gode idéer, som også gavner vores kunder og resultaterne i Tryg.

Det er tillid til vores produkter og vores måde at drive virksomhed på igennem mange år, der muliggør alt, hvad vi gør. Og alt, hvad vi gør fremover, skal styrke den tillid. Det er derfor, vi udvikler nye produkter som Sidekick, der følger og belønner unge bilister, som kører pænt. Det er derfor, vores topledere bidrager til den offentlige debat som respekterede thought leaders. Og det er derfor, vi er involveret i skadesforebyggende aktiviteter i Danmark og Norge.

Det er helt afgørende, at vi står klar, når uheldet er ude. Men det er allerbedst, når uheldet slet ikke indtræffer. Og sådan har vi det også med gode idéer og initiativer: Vi samler hinanden op, når det ikke virker i første omgang. Dernæst hjælper vi med at få dem til at lykkes, så vi kan hylde den gode idé og høste frugterne sammen.

Portræt af Anders

Bring dit talent i spil

Tryghed skaber ikke sig selv. Du kan være med til at skabe den, når du tager ansvaret og investerer dig selv og din karriere i Tryg.

Her kan du se, hvor du kan bringe dit talent i spil.

Søg job