Et stærkt fællesskab med individuelle udviklingsmuligheder 

Portræt af Allan, Camilla og Malene

Camilla Jensen
Allan Hansen
Malene Bøgh

Kunderådgivning, Kundefront

 

Et job med fremtidens tryghed
Vil du have et job med gode karrieremuligheder, hvor du skaber tryghed for vores kunder og i samfundet? Så bliv kunderådgiver i Tryg. Her får du klare udviklingsplaner og tydelige mål, så du hver dag kan gå glad hjem fra arbejde, fordi du ved, din indsats har gjort indtryk. Og så får du en masse søde, sjove og hjælpsomme kollegaer – ligesom os! 


Et job med udvikling og fællesskab
Vi oplever, at alle bidrager med energi og gode idéer i Tryg. Vi har et fedt fællesskab i kunderådgivningen, hvor vi hjælper op til 4000 kunder hver dag. Det der gør det sjovt er et stærkt sammenhold, et godt humør og mange udviklingsmuligheder afhængig af dine styrker og interesser. Vi startede alle tre som kunderådgivere og har udviklet os videre. Allan er blevet salgscoach, Malene souschef, og Camilla skal til at starte på Forsikringsakademiet. Det er også muligt at blive assurandør. Du skal bare lægge en plan og gå efter det – det har vi gjort.


Et job hvor vi tror på dig
I Tryg oplever vi, at alle har tillid til hinanden og tror på, at der bliver leveret hele vejen rundt. Som kunderådgivere har vi klare, personlige mål. Det er motiverende, fordi vi hele tiden kan se, hvordan vi performer. Det gør det nemt at strukturere arbejdet og vide, hvornår vi har gjort det godt. Det gør det også tydeligt, hvornår du er klar til at tage det næste skridt og fx starte på Forsikringsakademiet. Samtidig går der også rigtig meget ”sport” i det, og vi er rigtig gode til at fejre alle de mål, vi når hver måned.


Et job der betyder noget
Som kunderådgivere i Tryg er vi stolte over at være i en virksomhed, der tager ansvar for både medarbejdere, kunder og samfundet. TryghedsGruppen er den største aktionær i Tryg og står bag TrygFonden – sammen er vi Tryg-familien. Som medarbejdere i Tryg er vi med til at generere et overskud, der igennem TryghedsGruppen og TrygFonden bliver brugt til at skabe tryghed i samfundet fx hjertestartere, livreddere og medlemsbonus. Vi løber alle efter et fælles mål og efterlader et fint aftryk hos dem, vi hjælper. Som ny rådgiver i Tryg, kan du lige så godt vænne dig til, at mange af dem, du får i telefonen, slutter af med en joke om at føle sig tryg. 

Portræt af Anders

Bring dit talent i spil

Tryghed skaber ikke sig selv. Du kan være med til at skabe den, når du tager ansvaret og investerer dig selv og din karriere i Tryg.

Her kan du se, hvor du kan bringe dit talent i spil.

Søg job