Bevæg dig for livet
Fysisk sundhed

Bevæg dig for livet

Bevæg dig for Livet er en hjemmeside, der hjælper dig med at finde det, der bevæger dig.

På hjemmesiden kan du finde alle former for aktiviteter i naturen, i lokalforeninger eller træningsprogrammer som du selv kan udføre på stuegulvet eller i fitnesscenteret. 

Alt tæller

Bevæg dig for livet sætter fokus på, at alt tæller. Du kan finde gode råd til, hvordan du kan være mere fysisk aktiv derhjemme, i pauserne eller sammen med familien.

Læs mere

Find idræt

'Find idræt' er en søgefunktion, der giver dig et komplet overblik over de former for idræt, du kan finde i dit nærområde. Du kan søge på dit postnummer for at få alle muligheder frem på kortet, eller du kan indsnævre din søgning på specifik idræt, alder eller køn. 

Når du har fundet det, du søger, er det bare om at komme i gang med at have det sjovt. 

Læs mere

Holdtræning

Sport og motion er oftest sjovere sammen med andre. Der er andre som dig, I holder hinanden oppe på deltagelsen og sammen giver I den gas. På Bevæg dig for livet kan du finde forskellige former for holdtræning, og se, hvilke muligheder der er i dit område.

Læs mere

Frokost fitness

Frokostfitness

Få inspiration til øvelser du kan lave i en aktiv pause på jobbet. Du kan aftale med en eller flere af dine kollegaer, at I laver øvelser sammen midt på dagen.

Læs mere