Præsteforeningen

Forsikringer gennem Præsteforeningen

Attraktiv priser og fordele

Medlemmer af Præsteforeningen har adgang til en fordelagtig forsikringsaftale gennem Tryg. Aftalen giver medlemmerne attraktive priser og fordele, som er med til at gøre hverdagen tryg. 

Er du studerende?

Som studerende og medlem af Præsteforeningen har du mulighed for at få fingre i vores attraktive studenterforsikring. Forsikringen er tilpasset til studerendes behov og priserne er skruet helt i bund. 

Uanset om du er studerende eller ej kan du få et tilbud eller ringe på 70 33 25 25, hvis du endnu ikke har samlet dine forsikringer hos os. 

Spar op til dine forsikringer

Tilmeld dig Tryg Overskud og optjen op til 20 % af dit køb, hver gang du handler i en af de mere end 1.200 butikker og webshops, som er med i Tryg Overskud.

Brug din opsparing til at betale dine forsikringer - så er du godt dækket til en lavere pris. Du kan også vælge at støtte et godt formål

Læs mere

Ekstra fordele

Samler du dine forsikringer hos Tryg får du adgang til Tryg Plus-fordele, der er med til at give dig tryghed, når du har allermest brug for det. Nogle fordele får du automatisk, andre skal du selv vælge til. Du får fx

  • Tryg Bolighotline - Byggeteknisk rådgivning til skader på din bolig. Få hjælp til selv at udbedre små skader, inden de bliver store.
  • Tryg ID – Døgnåben rådgivning til identitetsmisbrug på nettet. Få hjælp, hvis du udsættes for id-tyveri på sociale medier eller misbrug af din økonomi. 
  • Tryg i Livet – Hvis livet ikke går som ventet. Anonym rådgivningslinje, hvor du kan få private samtaler med sygeplejersker, socialrådgivere og psykologer.