Tryghed til dig og din familie

Som medlem af Præsteforeningen har du adgang til en fordelagtig forsikringsaftale hos Tryg.

 

Ring ind på 70 33 25 25 for en uforpligtende gennemgang af dine forsikringer, eller indtast dit nummer og bliv ringet op

Indtast venligst et gyldigt telefonnummer

Er du studerende?

 

Som studentermedlem hos Præsteforeningen har du lige nu adgang til en særlig fordelagtig forsikringsaftale gennem Tryg.

 

Vi kan bl.a. tilbyde en skræddersyet studievenlig Indbo, der dækker godt til en lav pris og med en lav selvrisiko. Derudover tilbyder vi en god rejseforsikring, der dækker ved fx. sygdom, tilskadekomst og bagageforsinkelse samt en personforsikring, som dækker dig, hvis du kommer til skade. 

Studieforsikringerne består af

Indboforsikring

Med indboforsikringen passer du på det, der er vigtigt for dig. Her har du også mulighed for at tilvælge elektronikdækning

Rejseforsikring

Tag trygt på ferie og få hjælp hvis du fx bliver syg eller kommer ud for et uheld

Ulykkesforsikring

Ulykkesforsikringen hjælper dig, hvis du kommer til skade i en ulykke og får varigt mén. Det kan fx være kroniske smerter efter et brud

Bonus i tryg - kvinde tjekker sin bonus på sin mobil

Kunder i Tryg har mulighed for bonus

Som kunde i Tryg, gennem en af vores samarbejdspartnere, er du medlem af TryghedsGruppen, der er den største aktionær i Tryg. TryghedsGruppen udbetaler i 2024 bonus til deres medlemmer svarende til 6 % af dine forsikringer hos Tryg for 2023.

Læs om bonus

Ekstra fordele

Samler du dine forsikringer hos Tryg, får du adgang til Tryg Plus-fordele, der er med til at give dig tryghed, når du har allermest brug for det. Nogle fordele får du automatisk, andre skal du selv vælge til. Du får fx:

Tryg Lægehotline

Enkel og nem vej til hurtig online lægebehandling, som tilbyder råd og vejledning uden for almindelige åbningstider

Tryg ID

Døgnåben rådgivning til identitetsmisbrug på nettet. Få hjælp, hvis du udsættes for id-tyveri på sociale medier eller misbrug af din økonomi.

Tryg i Livet

Hvis livet ikke går som ventet. Anonym rådgivningslinje, hvor du kan få private samtaler med sygeplejersker, socialrådgivere og psykologer.