hjerteforeningen og tryg samarbejde - kaffe, computer, blok og kuglepen

Forsikringer gennem Hjerteforeningen

Rabat på forsikringer til medlemmer af Hjerteforeningen

Hjerteforeningen har indgået en aftale med Tryg, som består af fordele som fx samlerabat på forsikringer og særlige dækninger på fx rejseforsikringen.

Er du allerede Tryg-kunde, skal du ringe til os for at komme over på den særlige aftale med Hjerteforeningen. Er du ikke kunde endnu, kan du også ringe til os på 70 33 25 25.

Unikke fordele til medlemmer af Hjerteforeningen

Op til 28 % på forsikringer
Når du samler dine forsikringer gennem Hjerteforeningens aftale med Tryg, sparer du op til 28 %.
Gratis forhåndsvurdering
Du sparer 200 kr. på medicinsk forhåndsvurdering, når du skal rejse.
Særlig ulykkesforsikring
Dækker også, hvis din hjertesygdom er årsag til ulykke (varigt mén og dødsfald), eller hvis ulykken forværres pga. en hjertesygdom.
Tilmeld dig Tryg Overskud
Tilmeld dig og spar penge på din forsikring, hver gang du bruger dit betalingskort hos en af vores flere hundrede partnere.

Støt Hjerteforeningen gennem dine forsikringer

Når du har dine forsikringer i Tryg, støtter du automatisk Hjerteforeningen økonomisk, da en del af din forsikringspræmie, vil blive videreført til Hjerteforeningen. 

Tryg og TrygFonden arbejder allerede idag sammen, om at gøre livet bedre for hjertepatienter. Derudover starter Hjerteforeningen og Tryg et innovationssamarbejde op, hvor formålet er at lave nye tiltag til gavn for Hjerteforeningens medlemmer.

Rabat på privatforsikringer

Du sparer op til 30 % på dine forsikringer i Tryg, når du samler dine forsikringer gennem dit medlemskab af Hjerteforeningen.

Spar op til dine forsikringer

Tilmeld dig Tryg Overskud og optjen op til 20 % af dit køb, hver gang du handler i en af de mere end 1.200 butikker og webshops, som er med i Tryg Overskud.

Brug din opsparing til at betale dine forsikringer - så er du godt dækket til en lavere pris. Du kan også vælge at støtte et godt formål

Læs mere

Hjerteforeningens medlemmer får særlige fordele

De forskellige forsikringer har gode grunddækninger og mange tilvalgsdækninger. I aftalen med Hjerteforeningen har du ekstra fordele, som du kan læse mere om her.

Særligt i din indboforsikring

 • Privat hjertestarter dækkes som almindeligt indbo på indboforsikringen ved fx brand, tyveri og hærværk.
 • Retshjælp omfatter også juridisk vurdering ifm. afslag på fx udbetaling af forsikringssum for kritisk sygdom.

Særligt i din rejseforsikring

 • Gratis medicinsk forhåndsvurdering (koster 200 kr. for alle andre).
 • Nemmere forhåndsgodkendelser (og visse tilfælde ingen forhåndsgodkendelse) på udvalgte hjertelidelser, selvom medlemmet er i ustabil fase (gælder rejser til EU/EØS-landene).
 • Forsikringen kan købes uden krav om  helbredsoplysninger.
 • Rejseforsikring dækker altid når du er i stabil fase.

 

Medlemmer af Hjerteforeningen kan rejse uden medicinsk forhåndsvurdering til rejser indenfor EU/EØS, selvom de har en af følgende hjertelidelser:

 • Aortainsufficiens

 • Aortastenose

 • Arytmi

 • Stabil Angina pectoris

 • WPW syndrom
   

Særligt om din ulykke- og sundhedsforsikring

I Tryg får du ulykke og sundhed dækket i en samlet personforsikring, der dækker dig fra top til tå. Du kan vælge, om din personforsikring skal bestå af en grunddækning med ulykke, eller om du vil have flere dækninger med, bl.a. sundhed. For medlemmer af Hjerteforeningen gælder der dog endnu flere fordele end normalt:

 • Ulykkesforsikring, som er en del af personforsikringen, dækker også, hvis hjertesygdom er årsag til ulykke (varigt mén og dødsfald), eller hvis ulykken forværres pga. sygdom.
 • Sundhedsforsikring, som er en del af personforsikringen, dækker "second opinion", så man som medlem af Hjerteforeningen har mulighed for en ekstra vurdering af anden læge inden en evt. behandling eller operation igangsættes.


Tryg og Hjerteforeningen vil løbende arbejde på, at udvikle samarbejdet, og hele tiden kunne tilbyde den mest optimale forsikringsløsning til medlemmerne.

Rejseforsikringens særlige fordel

Medlemmer af Hjerteforeningen skal ikke  gennemføre den elektroniske test, hvis de har brug for en medicinsk forhåndsvurdering - de kan kontakte Falck (FGA) direkte på telefon 4420 4655 på hverdage kl. 8-16

Forhåndsvurderingen er gratis modsat andre kunder, der skal betale 200 kr., hvis der er behov for yderligere vurdering efter, at den elektroniske test er gennemført.

(Selv om telefonsvareren hos FGA vil henvise til den elektroniske test - skal du blot blive i telefonen indtil telefonen bliver taget)

Bonus i tryg - kvinde tjekker sin bonus på sin mobil

Kunder i Tryg har mulighed for bonus

TryghedsGruppen er den største aktionær i Tryg og har fem år i træk udbetalt bonus til Trygs kunder.

Læs om bonus

Nem og hurtig skadesanmeldelse

Har du fået en skade, er det nemt at anmelde den online. Du kan følge din skade step-by-step ved at logge ind i selvbetjeningsuniverset Min side.

I Tryg kan du anmelde skader online. Her kan du se, hvordan du gør.