Spar op til 30 % på dine forsikringer

Forsikringer gennem Hjerteforeningen

Som medlem af Hjerteforeningen får du en række fordele hos Tryg. Fx kan kan du spare op til 30 % på dine forsikringer, samtidig med at du støtter Hjerteforeningen. Trygkunder er også medlem af TryghedsGruppen og har dermed mulighed for at få bonus. 

 

Book et møde eller ring til os på 78 72 66 81, og hør mere om dine fordele og priser.

 

 

Indtast venligst et gyldigt telefonnummer

Fordele til Hjerteforeningens medlemmer

Mulighed for bonus

Som kunde i Tryg er du også medlem af TryghedsGruppen, som er den største aktionær i Tryg, du har dermed mulighed for at få bonus – typisk 5-8 %.

 

Mere om bonus

Du støtter Hjerteforeningen gennem dine forsikringer

Når du har dine forsikringer i Tryg, støtter du automatisk Hjerteforeningen økonomisk, da en del af din forsikringspræmie, vil blive videreført til Hjerteforeningen. Tryg og TrygFonden arbejder allerede idag sammen, om at gøre livet bedre for hjertepatienter. Derudover starter Hjerteforeningen og Tryg et innovationssamarbejde op, hvor formålet er at lave nye tiltag til gavn for Hjerteforeningens medlemmer.

Særlig fordel på din ulykke- og sundhedsforsikring

Ulykkesforsikring, som er en del af personforsikringen, dækker også, hvis hjertesygdom er årsag til ulykke (varigt mén og dødsfald), eller hvis ulykken forværres pga. sygdom. Sundhedsforsikring, som er en del af personforsikringen, dækker "second opinion", så man som medlem af Hjerteforeningen har mulighed for en ekstra vurdering af anden læge inden en evt. behandling eller operation igangsættes.

Unikke fordele til medlemmer af Hjerteforeningen

Op til 30 % på forsikringer
Når du samler dine forsikringer gennem Hjerteforeningens aftale med Tryg, sparer du op til 30 %.
Særlig ulykkesforsikring
Dækker også, hvis din hjertesygdom er årsag til ulykke (varigt mén og dødsfald), eller hvis ulykken forværres pga. en hjertesygdom.
Særligt i din indboforsikring
Privat hjertestarter dækkes som almindeligt indbo på indboforsikringen ved fx brand, tyveri og hærværk. Derudover omfatter Retshjælp også juridisk vurdering ifm. afslag på fx udbetaling af forsikringssum for kritisk sygdom.
Særligt i din rejseforsikring
Nemmere forhåndsgodkendelser (og visse tilfælde ingen forhåndsgodkendelse) på udvalgte hjertelidelser, selvom medlemmet er i ustabil fase (gælder rejser til EU/EØS-landene).
Forsikringen kan købes uden krav om helbredsoplysninger og Rejseforsikring dækker altid når du er i stabil fase.
Bonus i tryg - kvinde tjekker sin bonus på sin mobil

Kunder i Tryg har mulighed for bonus

TryghedsGruppen er den største aktionær i Tryg og har fem år i træk udbetalt bonus til Trygs kunder.

Læs om bonus

Rejseforsikringens særlige fordel

Medlemmer af Hjerteforeningen skal ikke  gennemføre den elektroniske test, hvis de har brug for en medicinsk forhåndsvurdering - de kan kontakte Falck (FGA) direkte på telefon 4420 4655 på hverdage kl. 8-16

Forhåndsvurderingen er gratis modsat andre kunder, der skal betale 200 kr., hvis der er behov for yderligere vurdering efter, at den elektroniske test er gennemført.

(Selv om telefonsvareren hos FGA vil henvise til den elektroniske test - skal du blot blive i telefonen indtil telefonen bliver taget)