Har du brug for hjælp?

70 11 20 20

Har du brug for hjælp?

70 11 20 20

Den danske dyrlægeforening

Attraktive priser og fordele til medlemmer af Den Danske Dyrlægeforening

 

Medlemmer af DDD har adgang til en fordelagtig forsikringsaftale gennem Tryg. Aftalen giver medlemmerne attraktive priser og fordele, som er med til at gøre hverdagen tryg. 

 

Ring til os på 70 33 25 25 eller bestil et tilbud. 

Er du studerende?

Som studentermedlem hos DDD har du adgang til en særligt fordelagtig forsikringsaftale gennem Tryg. Du kan blandt andet blive omfattet af en erhvervsansvarsforsikring under studieophold i udlandet – uden at forsikringen bliver dyrere.

Ring til os på 70 33 25 25 og hør mere om dine fordele som studerende. 

Ekstra fordele

Samler du dine forsikringer hos Tryg får du adgang til Tryg Plus-fordele, der er med til at give dig tryghed, når du har allermest brug for det. Nogle fordele får du automatisk, andre skal du selv vælge til. Du får fx

  • Tryg Bolighotline - Byggeteknisk rådgivning til skader på din bolig. Få hjælp til selv at udbedre små skader, inden de bliver store.
  • Tryg ID – Døgnåben rådgivning til identitetsmisbrug på nettet. Få hjælp, hvis du udsættes for id-tyveri på sociale medier eller misbrug af din økonomi. 
  • Tryg i Livet – Hvis livet ikke går som ventet. Anonym rådgivningslinje, hvor du kan få private samtaler med sygeplejersker, socialrådgivere og psykologer. 
Bonus i tryg - kvinde tjekker sin bonus på sin mobil

Kunder i Tryg har mulighed for bonus

Som kunde i Tryg, gennem en af vores samarbejdspartnere, er du medlem af TryghedsGruppen, der er den største aktionær i Tryg. TryghedsGruppen udbetaler i 2024 bonus til deres medlemmer svarende til 6 % af dine forsikringer hos Tryg for 2023.

Læs om bonus