ASE partner

Du får 10 % rabat på erhvervsforsikring og eProtect

Særlige fordele til selvstændige i ASE 

Som selvstændig og medlem af ASE får du særlige fordele, attraktive priser og mulighed for bonus.

Hold virksomheden kørende med forsikringer fra Tryg

Du får en række tryghedsskabende fordele som kunde ved Tryg gennem ASE: 

Årligt forsikringstjek

Du får hvert år et forsikringstjek, hvor vi rådgiver dig, så vi sikrer, at din virksomhed er rigtigt dækket. Vi rådgiver om de forsikringer, der er relevante for, at du kan føle dig tryg og fokusere på driften af din virksomhed.

Hos Tryg kan virksomhed og ejer blive forsikret samme sted

Hos Tryg kan du få dækket alle dine forsikringsbehov. Et team af forsikringsrådgivere klarer både erhvervsforsikringer og indehavers privatforsikringer.

Mulighed for bonus

Har du forsikringer hos os, er du medlem af TryghedsGruppen, der er den største aktionær i Tryg og står bag TrygFonden. Det giver dig flere fordele: Du har mulighed for at få bonus, og du er med til at skabe større tryghed i Danmark.

Tryg Business, forretningskvinde, indehaver

Tryg Business - Opnå særlige services og fast rabat

Saml din virksomheds forsikringer hos os og bliv en del af Tryg Business. Du får adgang til en række unikke og relevante services og en fast rabat.

Læs mere

Rabat på vigtige forsikringer

Få et tilbud
1 års netbankforsikring til ASE Selvstændig Basis eller Premium abonnenter
Dækker dig ved elektronisk indbrud i virksomhedens netbank. Virksomheder er ikke automatisk dækket ved indbrud i netbanken fra hackere.
10 % rabat på cyberforsikringen eProtect
Med eProtect får du professionel IT-hjælp døgnet rundt, hvis du har mistanke om cyberangreb. Rekonstruktion af IT-systemer er også dækket.
10 % rabat på erhvervsforsikring
Med en erhvervsforsikring kan du sikre din virksomheds data og fysiske genstande. Vi tilpasser forsikringen specielt til dig.
Adgang til online APV
Ved køb af arbejdsskadeforsikring får du en enkel og brugervenlig online løsning til at gennemføre din APV. Her følger overskuelige datarapporter og værktøjer til at arbejde med arbejdsmiljø og trivsel.
Find dine forsikringsbehov med Erhvervsguiden

Andre i din branche vælger

Bliv klogere på dit forsikringsbehov på 5 minutter. Prøv erhvervsguiden og se, hvilke forsikringer vi anbefaler til virksomheder ligesom din. 

Du kan finde dit cvr her