Har du brug for hjælp?

70 11 20 20

Har du brug for hjælp?

70 11 20 20

Kvinde ved computer, netbanktyveri

Netbankforsikring – sikrer dig ved elektronisk indbrud i virksomhedens netbank

Virksomheder er ikke automatisk dækket mod indbrud i netbanken fra hackere, som privatpersoner er det. Derfor anbefaler vi altid netbankforsikring til dine erhvervskonti. 

Sådan er du dækket

Netbankforsikring kaldes også Netbanktyveri. Der findes to dækninger ved elektronisk indbrud:

  • Tyveri fra netbank. Denne dækning indgår automatisk, når du har en erhvervsforsikring med tyveridækning. Du får erstattet op til 5 mio. kr. pr. tyveri. Det er en forudsætning, at din erhvervsforsikring med tyveridækning er trådt i kraft på skadestidspunktet.
  • Netbanktyveri. Denne dækning kan du købe som 'stand-alone', hvis du ikke har behov for tyveridækning på andet end netbanktyveri. Du kan også tilkøbe den til din tyveridækning, hvis du vil være forsikret med mere end 5 mio. kr.

Begge dækker penge på din virksomheds bankkonti, herunder kassekredit, trækningsret inden for den aftalte grænse med banken og eventuelle renter.

Vælger du at blive forsikret mod netbankstyveri, kan du få forsikringen til kun 425 kr. om året i de første to år.

Du skal ikke betale selvrisiko på nogle af dækningerne.

Min virksomhed

nemt overblik på Min virksomhed

Vil du se detaljer på dine forsikringer eller selv foretage ændringer? Du kan klare det meste online ved at logge ind på Min virksomhed.

Her kan du bl.a. få overblik over aktive og ophørte forsikringer, anmelde en skade eller se beløbet på din eventuelle bonus. Det er også på Min virksomhed, at vi sender beskeder til dig.

Log ind

Særlige fordele i netbankforsikringen

Dækker tab i netbank

Ved netbankindbrud er du dækket for store økonomiske tab i din virksomheds netbank med op til 5 mio. pr. tyveri uden selvrisiko.

Gode muligheder for tilpasning

Har du brug for at være dækket for mere end 5 mio. kr., kan vi tilpasse forsikringen til dine behov.

Kan købes selvstændigt

Vores netbankforsikring kan både tilføjes til en eksisterende tyveriforsikring eller købes som en selvstændig dækning.

Hvorfor skal jeg have en netbankforsikring?

Flere virksomheder oplever desværre store tab ved elektronisk indbrud i deres netbank. Særligt i en tid hvor hacker- og cyberangreb bliver mere og mere almindelige.

Hvis du bliver udsat for indbrud i din virksomheds netbank, fx i forbindelse med et hackerangreb, så dækker banken ikke dit tab. Derfor er det en god idé at overveje en forsikring, så du ikke står alene med ansvaret. Har du en netbankforsikring, kan du få dækket det tabte beløb i tilfælde af netbanktyveri.  

Skift til månedsbetaling

Hjælp likviditeten – skift til månedsbetaling 

Du kan skifte til månedsbetaling på mange af vores forsikringer, hvis du i dag betaler helårligt.

Det kan give dig penge tilbage på kontoen her og nu, hvor du har brug for dem. Samtidig får du en betalingsordning, der kan give luft i økonomien ved at dele dine udgifter op i mindre bidder.

Ring og hør mere på 44 20 44 50

Vær ekstra opmærksom ved hacking

Hacking er ofte årsagen til elektroniske indbrud i både større og mindre virksomheder. Bliver din virksomhed hacket, er der ofte andre følger. Fx store tab af data. Derudover oplever vi ofte at mange virksomhedsejere har brug gode råd til opbygning af sikkerhedssystemer og vejledning.

En netbankforsikring dækker ikke rekonstruktion af it-systemer, netværk, software og data. Derfor kan det være en god idé at overveje en cyberforsikring. Her er du sikret professionel assistance døgnet rundt – og du er dækket ved økonomisk tab i din virksomhed.