Cyberforsikring – dækker ved hackerangreb 

Cybertruslen mod danske virksomheder er høj uanset størrelse og branche, og du kan blive angrebet på mails, telefoner og computere. Med en cyberforsikring kan I begrænse angrebene, få professionel rådgivning og få dækket de økonomiske tab.

Sådan dækker cyberforsikringen

Cyberforsikringen er til mindre virksomheder. Den indeholder både rådgivning og økonomisk erstatning.

Rådgivning

Vores cybereksperter sidder klar til at give professionel assistance - døgnet rundt.

Bliver din virksomhed udsat for et angreb af fx Ransomware*, DDoS** eller Virus – eller er der trusler om angreb – får du eksperthjælp til lynhurtigt at afværge angrebet, håndtere konsekvenserne og komme tilbage på sporet.

Økonomisk erstatning
Forsikringen dækker rimelige og dokumenterede omkostninger til rekonstruktion af jeres it-systemer i forbindelse med et cyber-, hacker-, virusangreb. Herunder omkostninger til:

 • Rekonstruktion af it-systemer, netværk, software og data, som krypteres, slettes, fjernes eller beskadiges.
 • Rekonstruktion af software og data efter uforudsete hændelser eller handlinger begået af ansatte med det formål at skade virksomhedens data.

*Ransomware - angreb udført med det formål at inficere virksomhedens PC'er og krypterer brugernes filer og dokumenter. Herefter kræver hackerne løsepenge for at frigive filerne og dokumenterne igen.
**DDoS - angreb udført med forsæt til at overbelaste en internetserver i en sådan grad, at retmæssige forespørgsler til serveren ikke kan besvares i tide.

  Hængelås på tastatur - Cybersikker

  Cybersikker - alt-i-én
  IT-sikkerhedssoftware

  Få beskyttelse, genopretning og håndtering ved cyberangreb. ​​​​​​Cybersikker er prisbelønnet internetsikkerhed fra F-Secure, som er en del af vores cyberforsikring til mindre virksomheder.

  Læs mere

  Særlige fordele i cyberforsikringen

  Få hjælp 24/7

  Du får professionel rådgivning døgnet rundt.

  Cybersikker

  Få prisvindende cybersikkerheds software fra F-Secure som del af cyberforsikringen.

  Reetablering af data

  Vi fokuserer på at reetablere mest mulig data, så din virksomhed kan fortsætte uden store tab.

  Skræddersy din forsikring

  Sammen med dig sammensætter vi forsikringen til din virksomheds behov.

  Gør din forsikring endnu bedre

  Du kan vælge at udvide din cyberforsikring med flere dækninger:

  • Cyber Driftstab. Dækker din virksomheds driftstab efter cyber-, hacker-, virusangreb og andre skader på jeres it-systemer, der er dækket af cyberforsikringen.
  • Tryg Datatab. Ved cyberangreb med læk af persondata har du efter EU-lovgivning pligt til at informere Datatilsynet inden 72 timer. Datatab hjælper med de lovpligtige informationsopgaver for dig.
  • ID-tyveri. Dækker assistance til at forebygge, opdage og begrænse de økonomiske skadevirkninger efter tyveri eller misbrug af virksomhedens identitet.
  Selvbetjening

  nemt overblik på Min virksomhed

  Vil du se detaljer på dine forsikringer eller selv foretage ændringer? Du kan klare det meste online ved at logge ind på Min virksomhed.

  Her kan du bl.a. få overblik over aktive og ophørte forsikringer, anmelde en skade eller printe din cyber beredskabsplan.

  Log ind
  Billede af kvinde med computer, som læser om Tryg Business

  Få rabat med Tryg Business

  Forsikringen her er en del af Tryg Business. Det betyder, at hvis du samler dine erhvervsforsikringer hos os, kan du få op til 20 % i rabat og adgang til særlige services.

  Læs mere

  Har din virksomhed over 100 mio. kr. i årlig omsætning?

  Vi har en cyberforsikring målrettet virksomheder med mere end 100 mio. kr. i årlig omsætning. Forsikringen indeholder både rådgivning og økonomisk erstatning. Vi analyserer virksomhedens forsikringsbehov og tilbyder en skræddersyet løsning. Kontakt os for et uforpligtende møde. 
  Ring på 44 20 44 50.