Vi har brug for dit samtykke

Udfyld formularen, så vi har dit samtykke til løbende at udveksle oplysninger med Pharmadanmark. På den måde sikrer du, at du stadig kan få attraktive fordele og priser.

Sådan gør du

 

Udfyld nedenstående formular, så vi har dit samtykke til at udveksle og behandle dine oplysninger. 


 

Tryg må behandle mit cpr-nummer for at kunne identificere mig entydigt i den løbende håndtering af mit kundeforhold.
Tryg må indhente oplysninger om mine forsikringer hos tidligere og nuværende forsikringsselskaber. Det vil være oplysninger om skadeforløb, forsikringsperiode og opsigelsesårsag for forsikringer svarende til dem, jeg har valgt hos Tryg. Tryg indhenter ikke helbredsoplysninger. Tryg kan bruge oplysningerne til vurdering af, hvilke vilkår jeg kan få som kunde i Tryg.

Pharmadanmark og Tryg må løbende behandle og udveksle mine kontaktoplysninger, cpr-nummer, oplysninger om min tilknytning til Pharmadanmark, herunder hvilken kundegruppe jeg tilhører i Pharmadanmark, samt oplysninger om møder, forsikringstilbud, forsikringsvilkår og priser i Tryg. Tryg kan bruge oplysningerne til at kontrollere mit krav på rabat og kundefordele via Pharmadanmark. Pharmadanmark kan bruge oplysningerne til at evaluere aftalen med Tryg, til at se i hvilket omfang jeg benytter aftalen hos Tryg, samt til eventuelt at vise en oversigt over mine forsikringer i bankens digitale kanaler.

Pharmadanmark og Tryg udveksler ikke dine helbreds- eller kontooplysninger.

Ja tak, jeg vil gerne have e-mail/sms fra Tryg med nyheder og tilbud om forsikringer og skadeforebyggende produkter samt gode råd til at undgå skader.

Du kan altid trække dine samtykker tilbage ved at ringe eller skrive til Tryg. På tryg.dk og Pharmadanmarks hjemmeside kan du læse om, hvordan vi behandler dine personoplysninger, herunder hvilke oplysninger vi registrerer, og hvem vi deler dem med.

Er du ikke medlem af Pharmadanmark, men stadig berettiget til at få de attraktive fordele og rabatter?

Send en mail til pharmadanmark.gruppe@tryg.dk med dit navn, CPR-nummer og information om, hvorfor du er berettiget.