Tryg udvider direktionen 

23-01-2018 06:35
No image
 

På baggrund af lanceringen af Trygs nye ambitiøse 2020-strategi og det seneste store køb af Alka har CEO Morten Hübbe udnævnt Johan Kirstein Brammer til Chief Commercial Officer (CCO) i Tryg. Udnævnelsen betyder, at Johan Kirstein Brammer indtræder i direktionen med ikrafttrædelse dags dato.

 

Johan Kirstein Brammer kommer fra en stilling som direktør for Trygs danske privatforretning. Han har, på de to år han har været i Tryg, skabt en markant kommerciel fornyelse i vores danske privatforretning. Han har skabt vækst i alle otte kvartaler, øget indtjeningen, indfriet vores kundemål og skabt balance i kundeudviklingen.

 

- Johans resultater taler for sig selv. Jeg ser frem til, at hele koncernen kan drage fordel af hans strategiske og kommercielle erfaring. Særligt i forbindelse med eksekveringen af vores nye strategi men også med vores køb af Alka - den største forsikringshandel i over tyve år - som giver os nye forretningsmuligheder på tværs af koncernen, siger Morten Hübbe.

 

Opkøbet af Alka har givet mulighed for at foretage en ledelsesrokade, der både styrker Trygs direktion men også den fortsat positive udvikling af Trygs største forretningsområde, Privat Danmark. Johan Kirstein Brammer bliver nemlig afløst af Henrik Grønborg, Alkas adm. direktør.

 

Han vil, efter konkurrencemyndighedernes godkendelse og Trygs endelige overtagelse, tiltræde jobbet som direktør for Trygs danske privatforretning, hvilket fremadrettet også indebærer at have det overordnede ansvar for Alka.

 

- Henrik har skabt en imponerende lønsom vækst i Alka, der er gået hånd i hånd med den højeste kundetilfredshed i branchen. Derudover er han kommet langt med at digitalisere Alkas forretning og gøre det enkelt at være kunde. Det kan vi uden tvivl få gavn af i Tryg, siger Morten Hübbe.

 

Indtil godkendelsen af opkøbet er endelig, vil Johan Kirstein Brammer sideløbende med sine øvrige ansvarsområder i direktionen, varetage ansvaret for Trygs privatforretning.

 
Kontaktinformation

Tanja Frederiksen
Chef for Corporate Relations
Telefon: +45 5195 7779
Mail: Tanja.frederiksen@tryg.dk