Leveret af

Har du brug for hjælp?

70 11 20 20

Har du brug for hjælp?

70 11 20 20

Tryg fordele

Fordele til medlemmer af Finansforbundet

Finansforbundet tilbyder dig fordelagtige priser og rabatter, som du kan bruge hjemme eller på arbejdet. Se her, hvordan du gør brug af de forskellige tilbud.

Særlig rabat på designermøbler

Køb lækre designermøbler fra bl.a. Fritz Hansen, Hay, Eames og VIPP med op til 30 % rabat. Bestil dine møbler gennem Holmris-Designbrokers og få din rabat.

Sådan får du rabat

For at få rabat på dine møbler, skal du logge ind på Min side og følge guiden derfra. Her finder du et katalog over de møbler, du kan købe med rabat.

  1. Log ind her
  2. Klik på "Mine fordele" i menuen
  3. Se kataloget over møbler og løsninger
  4. Send forespørgsel på e-mail

Fordele, der skaber tryghed

Som medlem af finansforbundet får du adgang til Tryg Plus-fordele, der er med til at give dig tryghed, når du har allermest brug for det. Nogle fordele får du automatisk, andre skal du selv vælge til.

Med Tryg Plus-fordele, får du automatisk adgang til  

  • Tryg Bolighotline - Byggeteknisk rådgivning til skader på din bolig. Få hjælp til selv at udbedre små skader, inden de bliver store.
  • Tryg ID – Døgnåben rådgivning til identitetsmisbrug på nettet. Få hjælp til id-tyveri på sociale medier og misbrug af din økonomi. 
  • Tryg i Livet – Hvis livet ikke går som ventet. Anonym rådgivningslinje, hvor du kan få private samtaler med sygeplejersker, socialrådgivere og psykologer. 
  • Psykologisk krisehjælp – 10 timers hjælp ved akut psykisk krise.

Mulighed for bonus

Som kunde i Tryg er du medlem af TryghedsGruppen og har mulighed for at få udbetalt bonus – typisk 5-8 %. TryghedsGruppen er den største aktionær i Tryg.