Har du brug for hjælp?

70 11 20 20

Har du brug for hjælp?

70 11 20 20

Tryg Vejhjælp – få hjælp på stedet, når din firmabil ikke kan køre

Hvad gør du, hvis din firmabil eller varebil bryder sammen på vej til kunden? Har din virksomhed en bilforsikring hos os, tilbyder vi hurtig vejhjælp. Du har også mulighed for at få en lånebil, til din bil er klar.

Tryg Vejhjælp, advarselstrekant på vejen

Sådan er du dækket

Hvis du har tilvalgt Tryg Vejhjælp til din bilforsikring til erhverv eller din varebilforsikring, er du dækket, hvis din bil går i stå, og du ikke kan køre videre. Vi hjælper dig og din bil videre overalt i Danmark – uanset om du mangler brændstof eller strøm, om bilen er brudt sammen, eller hvis du bliver syg under kørslen.

Tre fordele ved Tryg Vejhjælp 

 • Hurtig assistance giver færre tabte mandetimer.
 • Vi har kvalitetssikrede værksteder.
 • Vi hjælper i enhver situation.

Til dig, der har en firmabil

Har du en bilforsikring til erhverv, kan du vælge mellem to dækninger - Tryg Vejhjælp Erhverv og Udvidet Tryg Vejhjælp Erhverv. Her kan du få hjælp i en lang række situationer, hvis din bil går i stå.

Med Udvidet Tryg Vejhjælp Erhverv får du derudover adgang til ekstra fordele. Fx hjulskifte to gange om året og et årligt tryghedstjek.

Til dig, der har en varebil

Med Tryg Vejhjælp Erhverv sørger vi for, at du stadig kan nå frem til kunden i tide, hvis din varebil bryder sammen og skal på værksted.

Vi hjælper samtidig med at transportere dit gods videre til det planlagte sted. Fx hvis du har værktøj eller byggemateriale i bilen, som skal køres til en byggeplads.
 

Vejhjælp til din personbil

Som en del af din firmabilforsikring tilbyder vi vejhjælp i to versioner – Tryg Vejhjælp Erhverv og Udvidet Tryg Vejhjælp Erhverv.

Tryg Vejhjælp Erhverv

Vi hjælper dig og din bil videre, hvis der opstår problemer under køreturen. Fx hvis du har brug for starthjælp, at få skiftet hjul eller hvis du er løbet tør for brændstof. Vi rykker også ud, hvis du er kommet til at smække dig ude af bilen og har brug for hjælp til at få lukket bildøren op igen.

Kan vi ikke reparere bilen på stedet, kører vi den på værksted eller hjem til dig. Du får en lånebil, mens din egen bil bliver repareret.

Gælder i Danmark - dog ikke på Grønland og Færøerne.

Udvidet Tryg Vejhjælp Erhverv

Her får du alle fordelene fra Tryg Vejhjælp Erhverv - men med udvidet service oveni.

Går bilen i stå med fx en trailer eller campingvogn efterspændt, sørger vi for bugseringen. Derudover får du hjulskifte to gange om året og et årligt tryghedstjek. Når tiden til hjulskifte nærmer sig, giver vi dig besked. Herefter kan du logge ind på Min virksomhed og bestille en tid til at få skiftet til sommer- eller vinterdæk på et værksted i nærheden af dig.

Kan din bil ikke køre, får du betalt transport, så du når dit bestemmelsessted til tiden. Vi betaler samtidig for din hotelovernatning, hvis det bliver nødvendigt i forbindelse med transporten.

Udvidet Tryg Vejhjælp Erhverv gælder i Danmark – dog med undtagelse af Grønland og Færøerne – og i hele Europa.

Læs mere

Har du husket grønt kort? 

Hvis du skal køre uden for EU er det vigtigt at huske at medbringe det grønne kort. Det grønne kort er dit universelle bevis på, at du har ansvarsforsikret din bil. 

De fleste lande accepterer nu et grønt kort printet hjemmefra på hvidt papir, men der er stadig lande, som kun godtager den oprindelige udgave. Bemærk også, at du skal medbringe grønt kort, hvis du kører til Storbritannien.

Læs mere om grønt kort og hvordan du bestiller det

Vejhjælp til din varebil

  Du kan få Tryg Vejhjælp Erhverv, hvis din varebil vejer under 3.500 kg. og ikke bruges til godstransport.

  Vi hjælper dig videre overalt i Danmark og op til 25 km fra grænsen til Sverige og Tyskland - så kan du hurtigt komme videre og nå ud til kunden, hvis der opstår problemer med din varebil.

  Tryg Vejhjælp Erhverv

  Med vejhjælp får du hurtig assistance, hvis din varebil går i stå. Vi transporterer din varebil hen til det sted, du ønsker i Danmark eller lige over grænsen. Det samme gælder for de varer eller det værktøj, du har i bilen.

  Har du brug for hjælp til at få transporteret en lovligt efterspændt enhed videre, klarer vi også for det. Det kan fx være en trailer, som du har spændt bag på varebilen.

  Bliver du syg eller kommer til skade under kørslen, sørger vi samtidig for, at du kommer til behandling hos den nærmeste læge.

  Du får en lånebil så længe din varebil er på værksted.

  Få nem adgang til vejhjælp

  Vælg en mere fleksibel og bæredygtig vejhjælp

  Vidste du, at du kan få en mere bæredygtig form for vejhjælp, som samtidig giver kortere ventetid? I stedet for at vi rykker ud og henter din bil, kan du få rådgivning fra eksperter over telefonen, så du nemt kan komme videre.

  Vi kan også sende en mekaniker ud til dig, som kan reparere bilen på stedet - og altså spare selve bugseringen, hvilket reducerer forbruget af CO2.