Tryg Vejhjælp – få hjælp på stedet, når din firmabil ikke kan køre

Hvad gør du, hvis din bil bryder sammen på vej til kunden? Hvis din virksomhed har firmabilforsikring hos os, tilbyder vi hurtig vejhjælp. Du har også mulighed for at få en lånebil, til din bil er klar.

Tryg Vejhjælp, advarselstrekant på vejen

Sådan er du dækket

Som en del af firmabilforsikringen tilbyder vi vejhjælp i to versioner – Tryg Vejhjælp Erhverv og Udvidet Tryg Vejhjælp Erhverv.

Tryg Vejhjælp Erhverv

Vi hjælper dig og din bil videre – uanset, om du mangler brændstof eller strøm, om bilen er brudt sammen, eller du er blevet syg.

Kan vi ikke reparere bilen på stedet, kører vi den på værksted eller hjem til dig. Du får en lånebil, imens din egen bil bliver repareret.

Gælder i Danmark, undtagen Grønland og Færøerne.

Læs hvordan du bruger Tryg Vejhjælp her.

Udvidet Tryg Vejhjælp Erhverv.

Alle fordelene fra Tryg Vejhjælp Erhverv med udvidet service oveni. Du får blandt andet to hjulskift og et tryghedstjek årligt, og et førstehjælpskit. Kan din bil ikke køre, får du betalt transport, så du når dit bestemmelsessted til tiden.

Gælder i Danmark – undtagen Grønland og Færøerne – og i hele Europa.

  Tre fordele ved Tryg Vejhjælp

  • Hurtig assistance giver færre tabte mandetimer.
  • Vi har kvalitetssikrede værksteder.
  • Vi hjælper i enhver situation.

   Er du interesseret i at have Tryg Vejhjælp og Udvidet Tryg Vejhjælp?

   Har du husket grønt kort?

   Hvis du skal køre uden for EU er det vigtigt at huske at medbringe det grønne kort. Det grønne kort er dit universelle bevis på, at du har ansvarsforsikret din bil. 

   De fleste lande accepterer nu et grønt kort printet hjemmefra på hvidt papir, men der er stadig lande, som kun godtager den oprindelige udgave. Bemærk også, at du skal medbringe grønt kort, hvis du kører til Storbritannien.

   Læs mere om grønt kort og hvordan du bestiller det