tryg business dame ved computer

Du får op til
20 % rabat

Tryg Business - Særlige services og fast rabat

Er du erhvervskunde i Danske Bank, og samler du flere af din virksomheds forsikringer hos os, kan du blive en del af Tryg Business. Her får du unikke services, der er relevante for din virksomhed og en rabat på helt op til 20 % på dine forsikringer.

Vælg dit behov

Med Tryg Business er din virksomhed sikret, så du kan føle dig tryg i det daglige arbejde. Køb en ansvarsforsikring og en erhvervsforsikring - og vælg så mellem en arbejdsskadeforsikring eller en sygedriftstabsforsikring. Så er du med i Tryg Business, og får 15 % i rabat og adgang til særlige services. Tilføjer du bare én forsikring mere, er du med i Tryg Business Extra, og får yderligere 5 % rabat.

Tryg Business
15 % rabat

 

 

 

Uden Tryg Business
Hvad går jeg glip af?

Dine fordele ved Tryg Business

Særlige services er inkluderet
Med din arbejdsskadeforsikring får du adgang til de to services Online APV og Tryg Tilbage. Din sygedriftstabsforsikring indeholder adgang til StressStop-linjen og Socialfaglig hotline.
Op til 20 % rabat på dine forsikringer
Når du er en del af Tryg Business, får du 15 % rabat. Tilkøber du én forsikring mere og vælger Tryg Business Extra, giver vi dig 20 % rabat.
Årligt forsikringstjek med underforsikringsgaranti
Har du glemt at give os besked om nyanskaffelser eller udvidelser, sørger vi for at kontakte dig en gang om året. Så er du sikker på, at din virksomhed er ordentligt dækket.