eprotect, forsikring til hackerangreb, guldlås på tastatur

eProtect – få eksperthjælp ved cyberangreb

Over 50 % af mindre virksomheder bliver udsat for virus- og hackerangreb både på mails, telefoner og computere. Med cyberforsikringen eProtect kan du trække på professionel assistance hele døgnet til at begrænse angrebene, og du får dækket de økonomiske tab i din virksomhed. 

Sådan dækker cyberforsikringen eProtect

eProtect er Trygs cyberforsikring til mindre virksomheder. Den indeholder både rådgivning og økonomisk erstatning.

Rådgivning

Vores cybereksperter sidder klar til at give professionel assistance - døgnet rundt.

Bliver din virksomhed udsat for et angreb af fx Ransomware*, DDoS** eller Virus – eller er der trusler om angreb – får du eksperthjælp til lynhurtigt at afværge angrebet, håndtere konsekvenserne og komme tilbage på sporet.

Økonomisk erstatning
eProtect dækker rimelige og dokumenterede omkostninger til rekonstruktion af jeres it-systemer i forbindelse med et cyber-, hacker-, virusangreb. Herunder omkostninger til:

 • Rekonstruktion af it-systemer, netværk, software og data, som krypteres, slettes, fjernes eller beskadiges.
 • Rekonstruktion af software og data efter uforudsete hændelser eller handlinger begået af ansatte med det formål at skade virksomhedens data.

*Ransomware - angreb udført med det formål at inficere virksomhedens PC'er og krypterer brugernes filer og dokumenter. Herefter kræver hackerne løsepenge for at frigive filerne og dokumenterne igen.
**DDoS - angreb udført med forsæt til at overbelaste en internetserver i en sådan grad, at retmæssige forespørgsler til serveren ikke kan besvares i tide.

  Min virksomhed

  nemt overblik på Min virksomhed

  Vil du se detaljer på dine forsikringer eller selv foretage ændringer? Du kan klare det meste online ved at logge ind på Min virksomhed.

  Her kan du bl.a. få overblik over aktive og ophørte forsikringer, anmelde en skade eller se beløbet på din eventuelle bonus. Det er også på Min virksomhed, at vi sender beskeder til dig.

  Log ind

  Særlige fordele i eProtect

  Få hjælp 24/7
  Du får professionel rådgivning døgnet rundt.
  Reetablering af data
  Vi fokuserer på at reetablere mest mulig data, så din virksomhed kan fortsætte uden store tab.
  Skræddersy din forsikring
  Sammen med dig sammensætter vi forsikringen til din virksomheds behov.

  Gør din forsikring endnu bedre

  Du kan vælge at udvide eProtect med flere dækninger:

  • eProtect Driftstab. Dækker din virksomheds driftstab efter cyber-, hacker-, virusangreb og andre skader på jeres it-systemer, der er dækket af eProtect.
  • Tryg Datatab. Ved cyberangreb med læk af persondata har du efter EU-lovgivning pligt til at informere Datatilsynet inden 72 timer. Datatab hjælper med de lovpligtige informationsopgaver for dig. 
  • ID-tyveri. Dækker assistance til at forebygge, opdage og begrænse de økonomiske skadevirkninger efter tyveri eller misbrug af virksomhedens identitet.
  Skift til månedsbetaling

  Hjælp likviditeten – skift til månedsbetaling 

  Du kan skifte til månedsbetaling på mange af vores forsikringer, hvis du i dag betaler helårligt.

  Det kan give dig penge tilbage på kontoen her og nu, hvor du har brug for dem. Samtidig får du en betalingsordning, der kan give luft i økonomien ved at dele dine udgifter op i mindre bidder.

  Ring og hør mere på 44 20 44 50

  Har din virksomhed over 100 mio. kr. i årlig omsætning?

  Vi har en cyberforsikring målrettet virksomheder med mere end 100 mio. kr. i årlig omsætning. Forsikringen indeholder både rådgivning og økonomisk erstatning. Vi analyserer virksomhedens forsikringsbehov og tilbyder en skræddersyet løsning. Kontakt os for et uforpligtende møde. 
  Ring på 44 20 44 50.