eprotect, forsikring til hackerangreb, guldlås på tastatur

eProtect – få eksperthjælp ved cyberangreb

Over 50 % af mindre virksomheder bliver udsat for virus- og hackerangreb både på mails, telefoner og computere. Med cyberforsikringen eProtect kan du trække på professionel assistance hele døgnet til at begrænse angrebene, og du får dækket de økonomiske tab i din virksomhed. 

Sådan dækker cyberforsikringen eProtect

eProtect er Trygs cyberforsikring til mindre virksomheder. Den indeholder både rådgivning og økonomisk erstatning.

Rådgivning
Vores cybereksperter er klar døgnet rundt 365 dage om året til at give professionel assistance.

Bliver din virksomhed udsat for et angreb af fx Ransomware*, DDoS** eller Virus – eller er der trusler om angreb – får du eksperthjælp til lynhurtigt at afværge angrebet, håndtere konsekvenserne og komme tilbage på sporet.

*Ransomware - angreb udført med det formål at inficere virksomhedens PC'er og krypterer brugernes filer og dokumenter. Herefter kræver hackerne løsepenge for at frigive filerne og dokumenterne igen.
**DDoS - angreb udført med forsæt til at overbelaste en internetserver i en sådan grad, at retmæssige forespørgsler til serveren ikke kan besvares i tide.

Økonomisk erstatning
eProtect dækker rimelige og dokumenterede omkostninger til rekonstruktion af jeres it-systemer i forbindelse med et cyber-, hacker-, virusangreb. Herunder omkostninger til:

 • Rekonstruktion af it-systemer, netværk, software og data, som krypteres, slettes, fjernes eller beskadiges.
 • Rekonstruktion af software og data efter uforudsete hændelser
 • eller handlinger begået af ansatte med det formål at skade virksomhedens data.

Mulighed for månedlig betaling

Du kan dele din regning op i månedlige betalinger. På den måde undgår du én stor årlig regning og får et bedre overblik. Du betaler nemt gennem Betalingsservice.

  Særlige fordele i eProtect

  Få hjælp 24/7
  Du får professionel rådgivning døgnet rundt.
  Reetablering af data
  Vi fokuserer på at reetablere mest mulig data, så din virksomhed kan fortsætte uden store tab.
  Skræddersy din forsikring
  Sammen med dig sammensætter vi forsikringen til din virksomheds behov.

  Gør din forsikring endnu bedre

  Du kan vælge at udvide eProtect med flere dækninger:

  • eProtect Driftstab. Dækker din virksomheds driftstab efter cyber-, hacker-, virusangreb og andre skader på jeres it-systemer, der er dækket af eProtect.
  • Tryg Datatab. Ved cyberangreb med læk af persondata har du efter EU-lovgivning pligt til at informere Datatilsynet inden 72 timer. Datatab hjælper med de lovpligtige informationsopgaver for dig. 
  • ID-tyveri. Dækker assistance til at forebygge, opdage og begrænse de økonomiske skadevirkninger efter tyveri eller misbrug af virksomhedens identitet.
  • Tryg Backup. Onlineservice, der tager daglig backup af virksomhedens data. Ubegrænset plads.
  • Tryg DNS-boks. Blokerer internetsider, der er kendt for at indeholde virus og malware. Har din virksomhed flere end 25 ansatte, anbefaler vi Tryg DNS-boks Pro, som kan håndtere større trafikmængder.

  Har din virksomhed over 100 mio. kr. i årlig omsætning?

  Vi har en cyberforsikring målrettet virksomheder med mere end 100 mio. kr. i årlig omsætning. Forsikringen indeholder både rådgivning og økonomisk erstatning. Vi analyserer virksomhedens forsikringsbehov og tilbyder en skræddersyet løsning. Kontakt os for et uforpligtende møde. 
  Ring på 44 20 44 50.