Rabat til vores kunder

Rabat på vindueslåse til din virksomhed

Med den rette vinduessikring er din virksomhed mere modstandsdygtig for indbrud. Vi giver 10 % rabat på kvalitetslåse fra Lindrucker.  

Vinduessikring, kvalitetslås fra Lindrucker på vindue

Stærke vinduer, der holder

Med Lindrucker vindueslåse er din virksomhed effektivt sikret mod indbrudstyvens foretrukne værktøj. Låsene er kvalitets-testede til at modstå indbrud fra blandt andet koben, hammer og metalbor - og så kan de holde til træk og tryk op til 650 kg. 

Effektiv sikring med personlig kode

Med indbygget glassikring i vindueslåsen er tyven forhindret i at fjerne glaslister og tage ruden ud af vinduesrammen. Vindueslåsen aktiveres med en kode, du selv vælger. På den måde er den let at huske, og du slipper for besværet med nøgler, der kan blive væk. 

Du får 10 % rabat - og et sikringstjek af din virksomhed

Som erhvervskunde hos os kan du købe vindueslåse og andre gode sikringer hos Lindrucker med 10 % rabat. Og bruger du en af vores autoriserede samarbejdspartnere til montering af dine vindueslåse, får du en gratis sikringsgennemgang af din virksomhed med i købet.

På denne liste med låsesmede finder du folk som er autoriserede til at montere sikringsprodukter fra Lindrucker. 
 

Log ind og hent din rabat på vindueslås

  1. Hent din fordelskode ved at logge indMin Virksomhed.
  2. Du finder koden i menuen under ’Mine fordele’.
  3. Indtast din fordelskode, når du bestiller, og se din pris.

Husk låsesmeden 

Du skal selv kontakte låsesmeden vedrørende tilbud om montering for at få et gratis sikringstjek af din virksomhed. Fortæl, at du er forsikringskunde, og hav ordrebekræftelse klar.