Personforsikring til alle aldre

Personforsikring - forsikring af hele dig

Nu kan du få den ulykkesforsikring, du kender – med meget mere hjælp og mange flere dækninger, fx fysiske behandlinger, tandforsikring og sundhedsforsikring.

Vælg først din alder - så kan du beregne din pris

Personforsikringen er en ulykkesforsikring, der dækker hele dig.

Vælger du fx Personforsikring Super, får du dækning for visse kritiske sygdomme, en tandforsikring, der også dækker almindelige tandbehandlinger og en sundhedsforsikring, så du kan få adgang til privathospital og hurtig hjælp, når du har brug for det.

Fordele ved Personforsikringen

Gratis Lægehotline
Uanset hvilken alder du har, kan du vælge Superpakken og få gratis adgang til lægehjælp via din telefon.
Farlig sport er også dækket
Du er sikret, når du dyrker det, vi kalder farlig sport, fx springer i faldskærm. Det gælder både i Danmark og på rejser i hele verden i op til 12 måneder – så ha’ en god aktiv ferie.
Alle er velkomne
Du kan frit købe en personforsikring hos os, også hvis du er syg eller har et handicap. Vi dækker ikke tidligere skader og sygdomme – men vi dækker, hvis du får det værre på grund af en ulykke.
MC koster ikke ekstra
Personforsikringen dækker dig, når du kører på motorcykel – uden at du skal betale et særligt tillæg. Dette gælder både i Danmark og i udlandet.

Sådan fungerer personforsikringen

Alle de vigtigste dækninger uanset din alder

Du er vant til, at en ulykkesforsikring dækker, hvis du kommer til skade ved en ulykke, fx får ødelagt dine tænder. Ulykkesforsikringen kan være med til, at løse de økonomiske problemer, som ulykken kan medføre. Dette er nu grunddækningen i personforsikringen.

Hertil kan du vælge at udvide med sygdomsforsikring, tandforsikring og sundhedsforsikring, der tilsammen danner en hel forsikring af dig fra top til tå. 

Skal du have heltidsulykkesforsikring eller fritidsulykkesforsikring?

Du har mulighed for at vælge, om din forsikring skal dække hele døgnet eller i fritiden. Heltidsulykkesforsikringen dækker, hvis du får en arbejdsskade, mens fritidsulykkesforsikringen kun dækker i fritiden.

Du kan være dækket af en kollektiv ulykkesforsikring gennem din arbejdsplads, men der kan være en mindre forsikringssum, dvs. det beløb du højst kan få udbetalt i erstatning.

Du kan frit vælge, hvilken type ulykkesforsikring der passer bedst til dig, men vi anbefaler altid en heltidsulykkesforsikring. Ulykkesforsikringen hos os fungerer som et supplement til den forsikringssum, du vil kunne få udbetalt fra den kollektive ulykkesforsikring. 

Er dit barn dækket, hvis uheldet er ude? 

En børneforsikring hos os samler tre forsikringer i én, og indeholder det vigtigste fra ulykkes-, sygdoms-, og sundhedsforsikringen i én pakke. Dit barn er gratis dækket for ulykker det første leveår, og du får børneforsikringen til samme faste lave pris til dine børn mellem 1 og 18 år.

Indbo- og ulykkesforsikring til unge

Med YoungLiving-forsikringen samler vi alt det vigtigste fra indbo-, ulykkes-, og rejseforsikringerne i én samlet pakke til en fornuftig pris. Ungdomsforsikringen er til dig i alderen 18 til 34 år og sørger for, at du er godt dækket med de vigtigste forsikringer.