Rabat til vores kunder

Hold rotterne ude af huset – få installeret en rottespærre

Rotter er et stigende problem i Danmark. Med en rottespærre installeret i kloakken kan du holde rotterne ude af dit hus.

Stop rotterne med en rottespærre

Hvad er en rottespærre?

Rotteproblemer stammer oftest fra kloakken. Når rotterne trænger ind i dit hus, kan de være årsag til ubehagelige lugtgener og skader på blandt andet rør og stikledninger.

En rottespærre består af to klapper, der placeres i kloakledningen i brønden. Klapperne åbnes kun én vej. På den måde kan vandet komme ud, og rotterne kan ikke komme ind. 

Se her, hvordan en rottespærre fungerer.

Køb en rottespære

Som kunde hos os mulighed for at købe en rottespærre fra Nordisk Innovation (TX11) til kun 2.795 kr. inkl. moms og installation. Husk at fortælle os, hvis du køber en rottespærre igennem KloakTek.

Tilbuddet gælder en rottespærre, der passer til en standard-rørdiameter på enten 110 mm eller 160 mm.
 
Har du spørgsmål eller ønsker at bestille så ring til vores samarbejdspartner KloakTek på 51 33 70 72. Så kommer de og installerer rottespærren.
Skulle der opstå problemer med rottespærren løses de direkte med KloakTek.

Ved installation af rottespærren

  1. Afklar med kloakfirmaet, hvilken brønd, du ønsker at få monteret rottespærre i.
  2. Dækslet til brønden skal være synligt og frit tilgængeligt ved installeringen.

Det er en forudsætning for installationen, at kloakfirmaet kan montere rottespærren direkte i kloakledningen, og der ikke skal laves modifikationer på selve afløbet inden montering.

Tjek din rottespærre

Du bør med jævne mellemrum tage dækslet af brønden og tilse rottespærren.
Hvis der er mindre ophobninger af papir eller efterladenskaber ved rottespærrens åbning, kan disse ofte fjernes ved at spule rottespærren med haveslangen eller ved at kaste en spand vand ned i brønden.

Vi anbefaler, at en autoriseret kloakmester yder service på rottespærren mindst én gang om året. Her bliver rottespærren rengjort, testet og eventuelle defekte dele bliver skiftet ud.