Pension

Pension og livsforsikring

Tryg samarbejder med Velliv om at gøre din hverdag mere tryg.

Tryg og Velliv

Tryg samarbejder med Velliv om rådgivning og salg af pensionsopsparing og livsforsikringer.

Samarbejdet fordeler sig sådan, at vi rådgiver og servicerer dig som Tryg-kunde, og Velliv administrerer din pensionsopsparing og livsforsikringer.

Samarbejdet betyder også, at Tryg kan levere pensionsordninger til dig uanset om du er privatkunde, selvstændig, landmand eller med i en firmapensionsordning.

Vores pensionsordninger indeholder udover opsparing forsikringsdækninger ved tab af erhvervsevne, kritisk sygdom, dødsfald og Sundhedssikring.

Firmapension

Firmapension henvender sig til vores erhvervskunder med min. 5 ansatte som ønsker at tilbyde sine ansatte tryghed gennem en attraktiv pensionsordning.

Få besøg af en af vores Pensionskundechefer som kan fortælle mere om mulighederne for høje afkast, kontant bonusudbetaling, automatiske tilpasninger, kompetent rådgivning og meget mere.
Læs mere om firmapension

Erhvervspension til selvstændige

Erhvervspension til selvstændige er et produkt skræddersyet til den mindre erhvervsdrivende og dennes ægtefælle og ansatte. Produktet er enkelt og nemt at forstå således at du kan koncentrere dig om din virksomhed.

Vores erhvervsassurandører kommer gerne forbi din virksomhed for at rådgive dig, din ægtefælle og ansatte i forhold til den optimale pensionsløsning.
Læs mere om Erhvervspension til selvstændige

Landmandspension

Landmandspension er udarbejdet af Tryg, Velliv og Landbrug & Fødevarer og henvender sig landbruget.

Vores landbrugsassurandører kommer gerne forbi din gård til en pensionssnak og gennemgang af dine behov og de unikke medlemsfordele du kan opnå gennem Landbrug & Fødevarer.
Læs mere om Landmandspension

Privat pension

Privat pension henvender sig til lønmodtagere som ikke er omfattet af en firmapensionsordning eller som ønsker at supplere sin firmapensionsordning med yderligere forsikring eller opsparing.

Vores privatassurandører kommer gerne forbi til en kop kaffe og et pensionsmøde hjemme hos dig i privaten når det passer dig. Læs mere om Privat pension