Leveret af
Personforsikring til dig over 70 år

Personforsikring - en blødere landing

Er du fyldt 70 år, tilbyder vi dig Personforsikring Senior. – en ulykkesforsikring, du kan vælge at udvide med fx hjælp til at få betalt medicin efter hospitalsophold og med tandforsikring.

Vælg en pakke, der passer til dine behov

Person Basis

Særlige fordele i personforsikringen

Kom godt videre efter en ulykke
Efter en indlæggelse på over fem dage, tilbyder vi praktisk hjælp i den første tid: Du får hjælp til rengøring, transport til og fra hospitalet, og vi hjælper også med medicinregningen.
Alle er velkomne
Du kan frit købe en personforsikring hos os, også hvis du er syg eller har et handicap. Vi dækker ikke tidligere skader og sygdomme – men vi dækker, hvis du får det værre på grund af en ulykke. Og vi regulerer ikke din erstatning efter din alder.
Hjælpen lige ved hånden
Få hjælp til at navigere i det offentlige sundhedssystem med Tryg Vejviser – det tilbyder vi dig, når du vælger Super-pakken. Du får også Tryg Lægehotline – mulighed for en videokonsultation med en praktiserende læge, udenfor din egen læges åbningstid.

Vælg en ulykkesforsikring, der dækker mere

Du kan få ekstra praktisk hjælp, hvis du har været indlagt efter en ulykke, og du kan få dækket dine tandlægeregninger.

Ulykkesforsikring – en god grunddækning

En ulykkesforsikring hjælper dig, hvis du kommer til skade, fx hvis du snubler og falder. Du kan få økonomisk hjælp, hvis du fx brækker et ben – og du kan få den vigtige erstatning, som vi udbetaler, ved det, der hedder varigt mén: Blivende skader, som man kan vurdere et år efter ulykken.

Vælg Udvidet pakken, og bliv endnu bedre dækket

Når du vælger Udvidet , får du dækningen Udvidet hjælp med i pakken., Det et med til at gøre  livet lettere under og efter en længere indlæggelse. Og vi kan give dig rengøringshjælp, pleje i hjemmet og arrangere transport til og fra behandlingsstedet. I din hverdag virker personforsikringen også, for med tandforsikringen får du hjælp til tandlægeregninger over 500 kr.

Betingelser og produktinformation