Leveret af

Har du brug for hjælp?

70 11 20 20

Har du brug for hjælp?

70 11 20 20

Tryg fordele

Fordele til medlemmer af Lægeforeningen

Lægeforeningen tilbyder dig fordelagtige priser og rabatter, som du kan bruge hjemme eller på arbejdet. Se her, hvordan du gør brug af de forskellige tilbud.

Lægernes fordelsaftale - Ekstra samlerabat til dig

Hvis du samler fem forsikringer hvor den ene er indboforsikring, opnår du yderligere 10 % i samlerabat. Bestil tilbud

Møbler med 18-30 % rabat

Køb lækre designermøbler fra bl.a. Fritz Hansen, Hay, Eames og VIPP med op til 30 % rabat. Bestil dine møbler gennem Holmris-Designbrokers og få din rabat.

Sådan får du rabat

For at få rabat på dine møbler, skal du logge ind på Min side og følge guiden derfra. Her finder du et katalog over de møbler, du kan købe med rabat.

  1. Log ind her
  2. Klik på "Mine fordele" i menuen
  3. Se kataloget over møbler og løsninger
  4. Send forespørgsel på mail

For erhvervsforsikrede læger

Er du ikke forsikret som privatperson, men som erhvervsdrivende læge kan du læse mere i her, og forespørge på konkrete møbler på jmh@holmris.dk.

Fordele, der skaber tryghed

Som medlem af lægeforeningen får du adgang til Tryg Plus-fordele, der er med til at give dig tryghed, når du har allermest brug for det. Nogle fordele får du automatisk, andre skal du selv vælge til.

Med Tryg Plus-fordele, får du automatisk adgang til  

  • Tryg Bolighotline - Byggeteknisk rådgivning til skader på din bolig. Få hjælp til selv at udbedre små skader, inden de bliver store. 
  • Tryg ID – Døgnåben rådgivning til identitetsmisbrug på nettet. Få hjælp til id-tyveri på sociale medier og misbrug af din økonomi. 
  • Tryg i Livet – Hvis livet ikke går som ventet. Anonym rådgivningslinje, hvor du kan få private samtaler med sygeplejersker, socialrådgivere og psykologer. 
  • Psykologisk krisehjælp – 10 timers hjælp ved akut psykisk krise.
  • Netbanktyveri - Hvis du tegner erhvervsforsikringer til din praksis får du automatisk vores Netbanksforsikring med, som dækker elektronisk indbrud i din netbank.

Mulighed for bonus

Har du forsikringer hos os, er du medlem af TryghedsGruppen, der er den største aktionær i Tryg og står bag TrygFonden. Det giver dig flere fordele: Du har mulighed for at få bonus, og du er med til at skabe større tryghed i Danmark.