Veteranbil

Veteranbilforsikring 

Sammensæt selv din veteranbilforsikring

En veteranbilforsikring skal gøre dig tryg som bilist. Det handler om, at du skal kunne bruge din gamle bil uden at skulle bekymre dig om, at bilen går i stå på en tur. Du skal kunne køre trygt og vide, at du får hurtig hjælp og service, hvis noget går galt.

Alle de vigtigste dækninger
Med en veteranbilforsikring hos os er du solidt forsikret med alle de vigtigste dækninger. Du får den lovpligtige ansvarsforsikring, som dækker hvis du kommer til at gøre skade på andre personer og deres ting. Derudover har du mulighed for at vælge 0 kr. i selvrisiko.

Sådan er du dækket

Ansvar
Dækker skader på dine passagerer og andre personer i trafikken ved et uheld – også deres ting og køretøjer. Lovpligtig forsikring.

Mulige tilvalg

Førerforsikring
Dækker, hvis du – eller en anden fører af din bil – kommer til skade i et uheld, hvor der ikke er andre biler involveret.
Tryg Vejhjælp
Tryg Vejhjælp dækker i hele Danmark og i grænselandet 25 km ind i Tyskland og Sverige, undtaget er i Grønland og på Færøerne.
Læs mere
Kasko
Dækker tab og skader på din bil, hvis den fx bliver stjålet eller får en skade i et trafikuheld.
Stilstand
Forsikringen er en kaskoforsikring (herunder brand- og tyveriforsikring) for ikke indregistrerede gamle Veteranbiler på 30 år + og for Klassiske biler på 25-30 år samt deres tilhørende reservedele og værktøj, der befinder sig på hjemmeadressen.

Fakta og betingelser

Her kan du læse mere om de enkelte dækninger, og se de fulde betingelser.